BrightonClick.com popup - Hvordan fjernes det?

BrightonClick.com popup

Frygt for navnet øger frygten for selve tingen. Du skal dog ikke lade dig skræmme af de annoncefremmende monstre med de mange navne, men hellere være i beredskab. BrightonClick.com popups er blevet lagt under luppen, ligesom alle adwareprogrammer bliver, og man mener, at det ikke er andet end et phishing-program, som er udfærdiget til at udvikle trafik til websider.

Om BrightonClick.com popup

BrightonClick.com adware passer til en lang række populære browsere, såsom Google, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox og selv Safari. Ja, selv Mac OS X standardbrowseren kan muligvis blive offer for denne PUP. Alvoren ved disse programmer bliver tit undervurderet, fordi folk ikke forstår alle aspekter af programmernes aktivitet.

Lige som alle de andre annonce-orienterede applikationer, frembringer BrightonClick.com ustandseligt annoncer. Som du sikkert kan gætte, så er det ikke alle sammen, der ligefrem er af særlig høj kvalitet. Tværtimod er disse annoncer højst sandsynligt manipuleret af tredjepart, så de kan sprede malware eller udvinde dine personlige oplysninger. Disse annoncer kan dukke op som gratis tilbud på opdatering af software, henvisning til en hjemmeside for et nyt socialt media, eller de kan informere om produktpriser. Som bruger er det bedre at undertrykke sin nysgerrighed og ikke reagere på dem. Brighton.Click.com popups bliver kun vist frem til gavn for webstedet, for det bliver betalt for hvert besøg.

Og det bliver slemmere endnu, for BrightonClick.com adware kan automatisk omdirigere brugerne til upålidelige domæner, som kan inficere computeren med yderligere ondsindede programmer uden validering.

Men at programmet observerer dine online vaner og indsamler dem, som var de frimærker, burde give dig kuldegysninger. Og selv din personlig identificerbare information (PII) er ikke immun over for denne sporing og kan derfor blive indsamlet, for derefter at blive solgt til tredjepart.

Således distribueres BrightonClick.com popup

Når man som bruger søger på internettet, skal man omhyggeligt følge nogle retningslinjer, så man kan undgå applikationer såsom BrightonClick.com adware. Det er så at sige en delikat sag, når man downloader noget fra fildelings-hjemmesider, som leverer freeware eller shareware. Ofte bliver brugerne ikke advaret på forhånd om de potentielt uønskede programmer (PUP’er), der hemmeligt bliver proppet sammen med de gratis programmer. Brugerne kan således kun få et glimt af disse tilføjelser, hvis de vælger en avanceret/brugerdefineret installation. Den viser nemlig en liste med det anbefalede software, som formodentlig skulle kunne forbedre din computer på magisk vis. Men du skal ikke lade PUP’er trampe på din computers faste grund. Du skal hellere drukne disse ondsindede programmer, som det skete med den egyptiske hær, der forsvandt i det Røde Hav, og det gør du ved kun at installere det program, som du til at begynde med har valgt.

Reimage eller SpyHunter er fire storslåede titler, som kommer fra klanen af anti-malwareprogrammer. De fokuserer på at rense brugernes computersystem for alle slags trusler. Hvis du gerne vil fjerne BrightonClick.com popup manuelt, se nedenfor.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Brightonclick Com Popup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af BrightonClick.com popup

Sådan fjernes BrightonClick.com popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom BrightonClick.com popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til BrightonClick.com popup
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af BrightonClick.com popup fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med BrightonClick.com popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BrightonClick.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse BrightonClick.com popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner BrightonClick.com popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af BrightonClick.com popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BrightonClick.com popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse BrightonClick.com popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med BrightonClick.com popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BrightonClick.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man BrightonClick.com popup fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse BrightonClick.com popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på BrightonClick.com popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BrightonClick.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-brightonclick-popup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *