BroServices - Hvordan fjernes det?

BroServices

BroServices er helt klart en applikation, som du ikke skal have installeret på din computer. Selvom det kan virke som et nyttigt program, kategoriseres det rent faktisk som adware, hvilket betyder, at når BroServices først er inde i computersystemet, vil det fylde dine browsere med forskellige annoncer. Annoncerne er ikke alene irriterende, de er også ondsindede, og derfor anbefaler vi, at du fjerner dette malware hurtigst muligt.

Malware som BroServices kan fjernes enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge. Da det er meget nemmere at gøre det automatisk, foreslår vi, at du vælger den metode til opgaven. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil omgående finde og fjerne virussen, og hvis dit system er inficeret med andre lignende virusser, skulle det også kunne finde og fjerne dem.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også fjerne BroServices manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin BroServices manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt og du skulle være i stand til at fjerne Broservices selv.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om BroServices og dets specifikke funktioner. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om BroServices adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Som vi nævnte ovenfor, er BroServices adware, så det vil oversvømme dine browsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce vedhæftet.

Annoncerne, der vises af BroServices, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig nogle bestemte varer til rigtig gode priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og er kun ude på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du klikker på en annonce fra BroServices, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. På den måde kan din computer blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Broservices er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware som dette til at fremme deres websider og skabe trafik til dem. Så hvis du beholder BroServices på din computer, vil forskellige it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i dine browsere hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres BroServices adware

Dette malware kan trænge ind i din computer, når du downloader og installerer et freewareprogram fra internettet, for BroServices er nemlig bundtet med den slags programmer. Når du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at BroServices vil blive installeret ved siden af, uden at du bliver advaret om det. Derfor skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og din computer skal altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Broservices, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af BroServices Ads

Sådan fjernes BroServices ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom BroServices installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til BroServices
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af BroServices fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med BroServices samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BroServices, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse BroServices fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner BroServices. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af BroServices eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BroServices, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse BroServices fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med BroServices samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BroServices, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man BroServices fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse BroServices fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på BroServices. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BroServices, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-broservices

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *