Browser-net.org virus - Hvordan fjernes det?

Søgemaskinen Browser-net.org indeholder nyheder med artikler skrevet på russisk. Browser-net.org virus bliver indstillet til at lave om på dine browserindstillinger, og den vil formentlig påvirke Mozilla Firefox, Google Chrome og Internet Explorer. Brugere, som har tilpasset deres præferencer, skulle omgående lægge mærke til en ukendt webside i stedet for deres tidligere startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side. Infektioner med browser hijackere omfatter også andre symptomer, såsom omdirigering til falske websider, visning af online reklamer og automatisk installation af ekstra materiale. Browser-net.org virus kan udløse alarmerende beskeder, såsom popups med teknisk-support-tjenester, der informerer om, at brugernes enhed er kompromitteret af alvorlige trojanske heste eller spyware-virusser. Derudover kan der også vises falske opdateringer til software.

Andre tegn på Browser-net.org virus?

Der findes en bunke andre søgemaskiner, der fuldstændigt ligner websiden Browser-net.org. Dette format for russiske søgemaskiner ser ud til at være på mode. De fleste af dem viser søgeresultater fra Google, men nogle af dem kan udnytte andre russiske platforme, såsom Rambler.ru. Journal-all.org er en af de nyeste søgemaskiner, som vi betegner som falsk, og som også ser ud som Browser-net.org. Disse to parasitter påvirker operativsystemet på samme måde: de tilføjer som regel nye poster i Windows registreringsdatabasenøglerne eller ændrer browsernes genveje. Destinationslinks, der som regel er indstillet som standard eller af brugeren selv, bliver udskiftet med falske websider.


Browser-net.org virus

Udviklerne kan tjene en god portion penge på browser hijackere. F. eks hvis en masse brugere bliver inficeret med Browser-net.org virus, vil websiden få en masse besøg. Således vil dens webtrafik stige og dermed tjene penge. Søgeresultaterne kan også være modificeret, så de består af links, der som regel ikke bliver vist eller har en meget lavere placering. Sådan kan hackerne også udvikle webtrafik. Online annoncer er ligeledes en af de måder, de kan tjene penge på: pay-per-click-ordninger fungerer på samme måde. Det vil sige, at når brugerne klikker på de viste annoncer, vil det også udløse en indtjening. Men når man har noget at gøre med materiale fra tredjepart, kan det ende på en meget uheldig måde: det kan medbringe malware-infektioner.


Browser-net-org browser hijacker

Browser-net.org virus kan også forhindre dig i at besøge domæner, der er mere respektable og som yder en bedre søgetjeneste. Denne russiske søgemaskine er bestemt ikke et værktøj, som vi kan anbefale dig at bruge til dine søgeforespørgsler. Sponsoreret indhold i form af pop-ups og bannerreklamer er tegn på, at der er noget galt med dit operativsystem.


Browser-net.org hijacker

For at fjerne Browser-net.org virus, råder vi dig til at vælge enten en manuel eller automatisk fjernelse. Den automatiske mulighed er selvfølgelig den bedste, og du skal blot downloade et anti-malwareprogram. Den slags programmer er stærkt værdsatte og de hjælper millioner af brugere med at undgå infektioner. Lyder det ikke godt? Prøv Spyhunter, Plumbytes eller Reimage. Hvis du stadig er overbevist om, at det er nok med en manuel fjernelse af malware-parasitten, så håber vi, at vores vejledning kan hjælpe dig.

Sådan kan man blive inficeret med Browser-net.org virus

Browser-net.org virus kan følge med freeware. Mange gratis applikationer inkluderer browser hijackere. Hvis du gerne vil undgå dem, foreslår vi, at du læser Slutbrugerlicensaftalen, inden du beslutter dig for en ny applikation. Derudover skal du vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling til installationen, så proceduren bliver mere brugervenlig. Hvis du bemærker, at der bliver tilbudt medfølgende programmer, skal du endelig nægte dem adgang til dit operativsystem. Det er nemlig et meget nemt trick, som hackerne bruger til at distribuere potentielt uønskede programmer (PUP’er). Browser hijackere kan også blive installeret på grund af en såkaldt drive-by-download eller via skadelige e-mails. Samlet set skal du være forsigtig, når du browser.

Manuel fjernelse af Browser-net.org virus

Sådan fjernes Browser-net.org virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Browser-net.org virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Browser-net.org virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Browser-net.org virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Browser-net.org virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Browser-net.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Browser-net.org virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Browser-net.org virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Browser-net.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Browser-net.org virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Browser-net.org virus fra listen.
Sådan fjernes Browser-net.org virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Browser-net.org virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Browser-net.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Browser-net.org virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Browser-net.org virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Browser-net.org virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Browser-net.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-browser-net-org-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *