Cash Back - Hvordan fjernes det?

Cash Back

Cash Back er opført som adware, da det udfører flere ondsindede handlinger på inficerede computere. For det første viser programmet diverse ondsindede annoncer i netbrowsere. De annoncer er ikke blot forstyrrende men også skadelige. For det andet vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner fra din computer. Det kan udover det infiltrere andre ondsindede applikationer i dit system, så derfor er det nødvendigt at fjerne det hurtigst muligt.

Hvis du har bemærket, at din computer en inficeret med Cash Back, men du ved ikke, hvordan du skal fjerne dette malware, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en grundig vejledning til, hvordan det gøres både manuelt og automatisk.

Hvis du spekulerer på, hvilken måde du skal vælge, anbefaler vi, at du udfører det automatisk. Det er meget nemmere og tidsbesparende. Du behøver blot at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla og scanne din computer med det. Virussen vil således blive opdaget og fjernet med det samme. Ved brug af et af disse programmer, vil din computer ligeledes være beskyttet mod lignende infektioner fremover, så derfor er det klogt at have det installeret hele tiden.

Hvis du har besluttet dig for at fjerne det manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse af Cash Back. Da denne fremgangsmåde kan være kompliceret, har vi udviklet vejledningen, som kan hjælpe dig. Følg alle punkter omhyggeligt og du skulle være i stand til at slippe af med dette malware for altid. Men selvom du fjerner Cash Back manuelt, anbefaler vi stadig, at du downloader et anti-malware program og scanner din computer derefter, for hvis nogle andre virusser er blevet infiltreret, skal de også fjernes.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, kan du stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil med glæde hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at vide mere om specifikke funktioner ved Cash Back, skal du blot læse videre.

Om Cash Back adware

Programmet fungere som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller endda Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret. Selvom det beskrives som et nyttigt program af udviklerne, har denne beskrivelse intet at gøre med virkeligheden. Det skulle kunne forsyne computerbrugerne med diverse kuponer, tilbud samt andre kommercielle tilbud, og således hjælpe dem med at spare deres tid og penge, når de handler online.

Desværre vises alle de tilbud i en irriterende form for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Du vil som regel bemærke dem, når du besøger e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon. Du vil venligst blive tilbudt at købe nogle bestemte varer eller tjenester til en yderst favorabel pris. Cash Back app kan ligeledes fungere som et værktøj til prissammenligning. Men du skal ikke falde for det trick – tilbud, der vises af Cash Back, er som regel falske. Udviklerne af dem er kun ude på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Skulle du klikke på en af de annoncer, der vises af Cash Back, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Som resultat kan din computer på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres Cash Back

Cash Back distribueres på samme måde som det meste andet adware – bundtet med diverse gratis applikationer, som kan downloades gratis fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at Cash Back vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det.

For at undgå det, bør du være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freebies. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil på den måde være i stand til at se alle indstillinger og foretage ændringer. Det vil ligeledes være kogt at læse alle vilkår og betingelser. Du skal ikke forhaste dig, da noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse.

Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du straks træffe de nødvendige foranstaltninger, for at fjerne Cash Back.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Cash Back, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af Cash Back Ads

Sådan fjernes Cash Back ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Cash Back installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Cash Back
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Cash Back fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Cash Back samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cash Back, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Cash Back fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Cash Back. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Cash Back eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cash Back, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Cash Back fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Cash Back samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cash Back, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Cash Back fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Cash Back fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Cash Back. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cash Back, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-cash-back

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *