Chinimplants.website Virus - Hvordan fjernes det?

Chinimplants.website Virus

Chinimplants.website er en reklamewebside fra SuperAds Lite. Det er klart og tydeligt, at den reklamerer for hageimplantater samt tjenester forbundet med hageforøgelse. Denne webside er ikke et officielt websted for en eller anden plastikkirurgisk klinik. Det er snarere et mistænkeligt, salgsfremmende domæne, som har tilknytning med et andet websted med web-adressen chinimplants.website/in/. Denne sidstnævnte webside indlæser en side, der fremstår som en søgemaskine. Den ligner faktisk, eller nærmere forsøger at ligne søgemaskinen Google, for dens logo er farvet på samme måde som logoet for Google Søgning. Og netop det websted kaprer din standardstartside. Det er grunden til, at du læser dette indlæg. Hvad konsekvensen er ved at bruge chinimplants.website/in/ som din søgeudbyder, og hvordan du fjerner den fra dit computersystem, vil vi forklare i dette indlæg.

Hvad risikerer du ved at bruge Chinimplants.website/in/ som din standardsøgemaskine?

Chinimplants.website/in/ fungerer ikke som en lovlig søgemaskine, såsom Google. Det er en falsk eller såkaldt rogue søgemaskine, som malware-analytikere kategoriserer som en browser hijacker. Når man bruger den til sine online søgninger, bliver man omdirigeret til cse.google.com. På den web-adresse får man vist de ændrede søgeresultater fra Google. Man modtager altså ikke det uafhængige materiale fra Google, og der er heller ikke tale om en affilieret søgeudbyder, som man kan stole på. Applikationer som Chinimplants.website/in/ benytter lovlige søgeudbydere, hvor de indlemmer annoncer på de frembragte websider og supplerer søgeresultater med tvivlsomme reklamedomæner, der tilhører tredjepart.

Hvis du kigger nærmere på selve søgesiden på Chinimplants.website/in/, så vil du bemærke, at den i modsætning til selve søgesiden på Google Søgning ikke har et link til hverken Fortrolighedspolitikken eller Vilkår for Brug nederst på siden. I stedet for er der to store reklamevinduer i midten på Chinimplants.website/in/. Disse annoncer vil vise tilbud på produkter og tjenester på det sprog, som din IP-adresse henviser til. Annoncerne vil også vise produkter og tjenester, som er til rådighed på din nuværende placering. Det betyder, at Chinimplants.website/in/ udvidelsen har en real-time sporingsfunktion, som gør den i stand til at vise dig den slags personlige tilbud. Eftersom der ikke er nogen Brugeraftale eller Softwarelicens, som du kan læse, så kan du ikke vide, hvordan udviklerne af Chinimplants.website/in/ tilføjelsen vil bruge den information, som den får fat i. Desuden kan du ikke vide præcis hvilke data, der bliver registreret. Og du er ikke garanteret nogen sikkerhed, hvad angår det materiale, som Chinimplants.website/in/ plugin viser.

Hvordan er din computer blevet inficeret med Chinimplants.website/in/ Virus?

Chinimplants.website/in/ hijacker kan registreres i gratis softwarebundter, spam e-mails, inficerede annoncer, på forskellige ulovlige domæner, såsom porno, torrent-websteder osv., eller på lovlige men hackede websteder. Man kan dog undgå det, hvis man installerer sine gratis applikationer i en Brugerdefineret indstilling, hvormed man styrer uden om tvivlsomme annoncer og domæner, og hvis man har et pålideligt antivirusprogram (f. eks Reimage), der kører i computersystemet.

Hvordan fjerner man Chinimplants.website/in/ fra webbrowseren og fra pc’en?

Du kan fjerne Chinimplants.website/in/ browser hijacker uden det store besvær, hvis du anvender følgende sikkerhedssoftware: Reimage eller Spyhunter. Efter en vellykket fjernelse af infektionen, kan du gendanne DNS-indstillingerne i din browser og bruge den, som du gjorde, inden Chinimplants.website/in/ trængte ind. Denne hijacker kan også fjernes uden brug af et automatisk værktøj. Men det er dog en mere kompleks fjernelsesmetode, som kræver mere tid og indsats end den automatiske malware-fjernelse. Du kan prøve dig frem ved hjælp af vores vejledning, som du finder i slutningen af denne artikel.

Manuel fjernelse af Chinimplants.website Virus

Sådan fjernes Chinimplants.website Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Chinimplants.website Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Chinimplants.website Virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Chinimplants.website Virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Chinimplants.website Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Chinimplants.website Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Chinimplants.website Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Chinimplants.website Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Chinimplants.website Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Chinimplants.website Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Chinimplants.website Virus fra listen.
Sådan fjernes Chinimplants.website Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Chinimplants.website Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Chinimplants.website Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Chinimplants.website Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Chinimplants.website Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Chinimplants.website Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Chinimplants.website Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-chinimplants-website-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *