ChooseCoupon - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

ChooseCoupon er en ondsindet applikation, for når den først er installeret, vil den vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Den er ikke særlig farlig, så længe du ikke klikker på annoncerne, der vises af ChooseCoupon. Men det kan være svært at undgå, fordi de fylder som regel næsten hele skærmen, og du kan komme til det ved en fejltagelse. Derfor er det bedst omgående at fjerne ChooseCoupon fra din computer.

Du kan fjerne dette malware på to måder, nemlig manuelt eller automatisk, og det er op til dig, hvilken metode, du skal vælge. Hvis du aldrig har gjort det før, anbefaler vi, at du vælger den automatiske fremgangsmåde, som er meget nemmere og mere tidsbesparende end den manuelle.

Du skal blot downloade et pålidelige anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Og hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem.

Hvis du foretrækker at anvende den manuelle metode, kan du benytte vores trin-for-trin ChooseCoupon manuelle fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Vi har udviklet den for at hjælpe dig igennem denne komplicerede fjernelsesproces. Hvis du formår at fuldføre alle punkterne korrekt, vil du være i stand til selv at fjerne ChooseCoupon.

Hvis du gerne vil vide mere om de særlige funktioner ved ChooseCoupon, skal du blot læse videre. Skulle du støde på problemer i løbet af fjernelsesprocessen, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Om ChooseCoupon adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og endda Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret. Efter installation vil ChooseCoupon oversvømme dine browsere med forskellige former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. En ny fane eller et vindue med en annonce kan ligeledes blive åbnet i din browser.

Vi kan ikke anbefale dig at klikke på annoncerne, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt ejes af cyber kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive fuppet og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved ChooseCoupon er dataindsamling. Når det først er installeret, vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, din IP adresse og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og interessante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med ChooseCoupon, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på dem.

Således distribueres ChooseCoupon

ChooseCoupon spredes ligesom det meste andet adware af denne type, nemlig ved at være bundtet med diverse freeware. Så når du downloader og installerer en download manager eller PDF generator fra en utroværdig webside, er der risiko for, at ChooseCoupon vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal din computer altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program, og du skal undgå at besøge websider med et tvivlsomt ry. Og downloads fra omtalte websider bør ikke tages i betragtning.Automatiske fjernelsesværktøjer til ChooseCoupon

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom ChooseCoupon, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Cash Back Ads

Sådan fjernes ChooseCoupon ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom ChooseCoupon installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til ChooseCoupon
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af ChooseCoupon fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med ChooseCoupon samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ChooseCoupon, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse ChooseCoupon fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner ChooseCoupon. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af ChooseCoupon eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ChooseCoupon, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse ChooseCoupon fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med ChooseCoupon samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ChooseCoupon, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man ChooseCoupon fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde ChooseCoupon være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse ChooseCoupon fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på ChooseCoupon. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ChooseCoupon, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel ChooseCoupon fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 6, 2015 09:20, juli 6, 2015 09:20
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *