Chrome-tab.com virus - Hvordan fjernes det?

Chrome-tab.com virus er en browser hijacker fra et ukendt udviklingsselskab. Den kaldes for ”New awsome tab”, og den primære brugerflade omfatter tid og dato, nogle få genveje og indstillinger til baggrundsbilledet. Vi har set en hel del browser hijackere med flotte baggrundsindstillinger: Search.handy-tab.com er en af dem.

Men ingen af dem er imidlertid egnet til almindelig brug, for de viser en masse sponsoreret indhold. Det er også meget foruroligende, at disse søgeplatforme kan blive indstillet som computerbrugernes startside, ny fane-side og standardsøgeudbyder uden tilladelse (Browser hijacking).


Chrome-tab.com virus

Ifølge en analyse af webtrafikken er Chrome-tab.com virus meget aktiv i USA, Brasilien, Australien, Spanien og Vietnam. Men denne mistænkelige platform kan også forstyrre folk andre steder i verden.

Malwareparasitten Chrome-tab.com tager kontrol over dine browserindstillinger

Inden søgeresultaterne for dine søgeforespørgsler bliver præsenteret, viser Chrome-tab.com virus hurtigt et link til Searchwhole.com. Efter et par sekunder bliver resultaterne vist i Search.yahoo.com. Disse små detaljer betyder, at mens der frembringes links, der svarer til din søgeforespørgsel, vil denne hijacker flytte rundt på resultaterne, så den kan indlemme sponsorerede ting/annoncer. Derfor kan resultaterne fra Chrome-tab.com malware være anderledes end de resultater du får, når du søger direkte fra Yahoo Søgning.

Og på grund af dette salgsfremmende materiale, vil udviklerne af Chrome-tab.com browser hijacker tjene penge på pay-per-click-ordninger. Denne ukendte søgeplatform kan blive installeret i din Google Chrome uden din viden. Vi ved heller ikke særlig meget om udviklerne af programmet, partnerne osv. Denne søgemaskine omfatter en Slutbrugerlicensaftale og Fortrolighedspolitik, men betingelserne i dem er også mistænkelige.

Denne Chrome-tab.com malwareparasit vil f. eks indsamle personlig og ikke-personlig information om sine klienter. Disse data kan deles med andre ved flere lejligheder. Det mest foruroligende er, at hijackeren deler personlige oplysninger med sine autoriserede tjenesteudbydere, som udfører visse tjenester på hjemmesiden (Sådan kan en it-kriminel stjæle oplysninger fra din computer).

Det kan omfatte tredjepartsannoncører, som leverer salgsfremmende materiale til søgemaskinen. Og derimellem kan der befinde sig malwarefyldt, skadeligt, stødende og på anden måde uacceptabelt indhold. Derudover tager udviklerne af Chrome-tab.com virus ikke noget ansvar for det materiale, de pådutter deres klienter. Man kan blive udsat for materiale fra Cartwise eller popup-annoncer fra bedrageriske hjemmesider såsom Goldoffer.online.

Det ser ud til, at Chrome-tab.com virus kommer i form af en Chrome-udvidelse. Så tjek din liste med aktive tilføjelser, og se efter en værktøjslinje, som du ikke selv har installeret. Du skal faktisk ikke tilegne dig for mange udvidelser, for de fleste af dem kan vise sig at have skjulte bivirkninger. En tilsyneladende harmløs tilføjelse kan i al hemmelighed f. eks lave kryptovaluta, vise annoncer eller stjæle oplysninger om dig.

Hvordan kan man undgå browser hijackere såsom Chrome-tab.com parasitten?

Du kan som sagt have installeret Chrome-tab.com virus som en udvidelse til Google Chrome. Men værktøjslinjen kan også være fulgt med andre gratis programmer. Når du installerer software, skal du altid vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. Efterfølgende skal du afvise alle tilbud om installation af yderligere værktøjslinjer, tilføjelser, systemoptimeringsprogrammer, videoafspillere osv. Du skal aldrig gå med til at prøve en gratis prøveversion – du kan nemlig blive snydt og miste penge.

For at slippe af med denne generende parasit kan du tage to metoder i brug. Først og fremmest kan du forsøge at fjerne denne Chrome-tab.com hijacker manuelt ved hjælp af de punkter, som du finder i slutningen af denne artikel. Men du er også velkommen til at få fat i et anti-malwareprogram, som kan beskytte dig mod fremtidige malwareinfektioner. Reimage er et fremragende eksempel, der kan beskytte og optimere dit operativsystem. Du skal blot kaste dig ud i det og downloade det. Derefter kan du køre regelmæssige scanninger, bruge den automatiske fjernelse og nyde godt af en sikker søgning!

TopSådan fjernes Chrome-tab.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Chrome-tab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Chrome Tab Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-chrome-tab-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *