Chromesearch.info virus - Hvordan fjernes det?

Du er sikkert allerede bekendt med Chromesearch virusserne, for de findes i massevis – chromesearch.club, chromesearch.win og så videre. Denne gang har vi med chromesearch.info virus at gøre, som er en ret ny infektion.

Selvom den blev lanceret sidste år, findes der endnu ikke mange oplysninger om denne særlige infektion. Det eneste vi ved er, at den tilhører gruppen med ChromeSearch virusser og at den kategoriseres som en browser hijacker. Hvis du ikke ved, hvad en browser hijacker er, så kan vi fortælle dig, at det er en webbrowsertilføjelse, der foretager uønskede handlinger i din webbrowser, uden at den informerer dig om det. Det vil med andre ord sige, at den automatisk kan ændre din startside, standardsøgemaskine og ny faneside.

I dette særlige tilfælde tager Chromesearch.info virus fuldstændig kontrol over din webbrowser og ændrer startsiden og standardsøgemaskinen til www.chromesearch.info.


Chromesearch.info virus remove

Chromesearch.info hjemmesiden

Selve hjemmesiden ser ganske ryddelig ud – man kan kun finde et søgefelt, en Fortrolighedspolitik og Brugsvilkår. Hvis denne tilføjelse arbejder i din webbrowser, vil du inden længe støde på www.chromesearch.info, hver gang du åbner din internetbrowser, og du vil højst sandsynligt søge på internettet ved hjælp af denne tjeneste.

Det vil dog ikke vare længe, før du finder ud af, at Chromesearch faktisk ikke har sin egen søgemaskine. Den omdirigerer simpelthen brugerne til Googles resultatside og viser resultaterne dér. Nu kan det være, at du tænker, at denne søgemaskine er helt OK og at du sagtens kan stole på den, men det kan vi ikke råde dig til at gøre.

For det første sporer Chromesearch.info alle de søgeforespørgsler, du indtaster. Så hvis du indtaster nogle private oplysninger, kan den indsamle dem og derefter sende dem videre. For det andet kan Chromesearch modificere resultaterne på Google resultatside, og du kan dermed støde på links, der leder hen til upålidelige hjemmesider, som har tilknytning til Chromesearch.info virus.

Det er de to vigtigste grunde til, at du ikke skal anvende denne browserudvidelse, og så har vi ikke engang nævnt den måde, den distribueres på. Alt i alt, hvis du bekymrer dig om din sikkerhed og ikke ønsker, at dine private oplysninger slipper ud, så skal du omgående fjerne Chromesearch.info fra din computer. Hvis du ikke aner, hvordan du gør det, så skal du blot læse videre, for vi kan hjælpe dig gennem den proces.

Afinstallér Chromesearch.info fra webbrowseren

Du har allerede fået at vide, at denne infektion fungerer som en browsertilføjelse. Så vidt vi ved, passer den sammen med alle de mest populære webbrowsere, det vil sige Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og Microsoft Edge. Du tror måske, at det er nok at deaktivere den udvidelse, der er ansvarlig for hjemmesiden, men det forholder sig kun delvist sådan. Sagen er, at browser hijackere som denne er i stand til at indsætte skadelige filer på computeren, så infektionen kan gendannes derfra, næste gang du åbner din webbrowser. Af den grund er du nødt til at lede efter de filer, der har forbindelse til Chromesearch.info på din computer, og fjerne dem.

Og det gør du bedst ved at scanne dit system med et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter. Det vil kunne finde og fjerne virussen på ingen tid. Du kan også finde vores trin-for-trin Chromesearch.info manuelle fjernelsesvejledning i slutningen af denne artikel. Fuldfør alle punkterne og nulstil alle indstillingerne i din webbrowser til deres normale position.

TopSådan fjernes Chromesearch.info virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Chromesearch.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Chromesearch Info Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-chromesearch-info-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *