City Web - Hvordan fjernes det?

City Web

City Web er en applikation, du ikke bør have installeret på din computer. Den trænger ind i computerne, uden at advare brugerne om det, og begynder at vise diverse annoncer i deres netbrowsere. Hvis du gerne vil slippe af med denne generende applikation, så er du kommet til det rette sted. Vi vil guide dig igennem denne proces, hvorved du kan fjerne denne ondsindede applikation, der kategoriseres som adware.

For det første skal du vælge, hvorledes du vil gøre det – manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at fjerne infektioner automatisk, så hvis du ikke har tidligere erfaring på det område, bør du nok vælge den metode. Du skal blot downloade og installere et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes og køre en scanning af alle filer, der er gemt i dit system. Det vil automatisk finde og fjerne truslen for altid. Det vil ligeledes beskytte din computer mod forskellige infektioner fremover. Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også fjerne City Web manuelt. Den metode kræver en særlig viden, så derfor har vi udviklet en vejledning, der trin for trin hjælper dig med at fjerne City Web. Den finder du i slutningen af denne artikel. Hvis du følger punkterne omhyggeligt, hvis du være i stand til at fjerne det på ingen tid. Dette uønskede program kan infiltrere andet malware på din computer, så selvom det lykkes dig at fjerne det, bør du sikre dig, at din PC er renset for andre infektioner ved at scanne den med et anti-malware værktøj.

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne infektion eller fjernelsesprocessen, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor. Er du interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved City Web, skal du blot læse videre.

Om city Web

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Safari. Når det først er blevet installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue i din browser. Annoncerne dukker helt tilfældigt op, hvilket er meget forstyrrende.

Selvom de virker meget tiltrækkende, skal du ikke klikke på nogen af dem. De er som regel falske – det er kun et trick for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der kan tilhøre cyber kriminelle. Det er meget farligt, fordi din computer kan blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

City Web sponsoreres ved at fremvise forskellige annoncer for brugerne. Det er ingen hemmelighed, at de sponsorer tit viser sig at være diverse cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere. Så hvis dette adwareprogram er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din browser hver dag.

En anden uønsket egenskab ved City Web er indsamling af data. Efter installationen vil programmet indsamle forskellige oplysninger om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, eller endda dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data og gør dem således mere relevante og tiltrækkende for brugerne, og dermed stiger chancen for, at de vil klikke på en af dem. Og det er netop formålet med City Web, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem.

Således distribueres City Web

City Web følger som regel med andet gratis software, som kan downloades gratis fra internettet. Dvs. når du downloader og installerer en media player eller PDF generator fra en webside, der virker utroværdig, er der risiko for, at City Web vil blive installeret ved siden af uden nogen forklaring derom. Derfor bør du være mere opmærksom på installationsprocessen ved freebies. Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være krydset af for dig, og så skal du ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du ikke vente, men hurtigst muligt fjerne dette malware.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom City Web, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af City Web

Sådan fjernes City Web ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom City Web installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til City Web
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af City Web fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med City Web samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med City Web, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse City Web fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner City Web. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af City Web eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med City Web, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse City Web fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med City Web samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med City Web, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man City Web fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse City Web fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på City Web. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med City Web, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel City Web fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-city-web

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *