Cleanup My Mac - Hvordan fjernes det?

Cleanup My Mac er et potentielt uønsket program (PUP), der efterligner Mac-optimering ved at løse forskellige påståede problemer. Oplysningerne i rapporterne fra Cleanup My Mac er absolut mangelfulde. Hvis du installerer denne applikation på en splinterny Mac-computer, vil det stadig rapportere om mange infektioner, som man tilsyneladende skal tage sig af omgående. Men det er ikke værd at investere penge i dette software. Denne konklusion er baseret på de adskillige antivirusprogrammer, der har sporet dets installationsprogram, samt anmeldelserne af det på mange sikkerhedsrelaterede blogs.
Cleanup My Mac screenshot of detections

Cleanup My Mac arbejder mere eller mindre på samme måde som Mac Cleanup Pro, Mac Fixer Pro og andre falske systemoptimeringsprogrammer, der er designet med et eneste formål, nemlig at rapportere om falske positiver og få brugerne til at spilde penge på ingenting. I stedet for at forbedre systemets funktionalitet gør den slags applikationer computerens ydeevne langsommere og bliver ved med at distrahere Mac-indehaverne, når de laver noget vigtigt arbejde på computeren.

Cleanup My Mac’s indvirkning på systemet.

  • Ved første øjekast virker Cleanup My Mac’s motiver ganske oprigtige. Programmet hævder, at ved at scanne din Mac forsøger det at fjerne uønskede elementer, som måske optager for meget plads på harddisken, som for eksempel:
  • system og brugercache
  • system og brugerlogfiler
  • elementer i Papirkurven
  • ubrugte sprog
  • uønskede, farlige applikationer

Vi har analyseret Cleanup My Mac’s egenskaber på vores rigtige Mac-maskine, der er fyldt med adwarelignende programmer, browser hijackere og andre farlige programmer. De såkaldte scanningsrapporter fra dette program fandt ingen af disse alvorlige trusler. Vi blev kun bedt om at rense Papirkurven, slette logfilerne og fjerne uønskede ekstra sprog. Scanningen med dette software hjalp os ikke med at forbedre systemhastigheden og det fandt ikke de elementer, der skulle være blevet sporet, hvis Cleanup My Mac faktisk var et effektivt anti-malwareprogram. Det har imidlertid bare ikke den slags vigtige funktioner.

Hvis man forsøger at rette op på de fejl, som Cleanup My Mac rapporterer om, kan det før eller siden lede hen til betalingssiden. Dette svindelnummer siger nemlig, at hvis man gerne vil aktivere programmets fulde funktionalitet, skal man købe licensversionen. Men i virkeligheden er der ikke nogen betydelig forskel mellem den fulde og prøveversion af dette software. De er begge lige ubrugelige, hvad angår bekæmpelse af rigtigt malware. Hvis man kommer til at købe licensen til Cleanup My Mac, rydder programmet bare sin liste med de falske positiver, hvor brugeren så tror, at problemerne er blevet løst på en professionel måde.

Cleanup My Mac’s promoveringsmetoder.

De metoder, som Cleanup My Mac bruger til distribution på internettet, er lige så vildledende. Programmets distributionsvirksomheder benytter sig ofte af adwareprogrammer, der frembringer tilfældige popup-vinduer, hvilket kan medføre installationen af dette svindelnummer. Adskillige falske underretninger fra ApplaCare Protection Plan anvendes f. eks til dette formål, såsom:

Brugerne kan pludselig blive omdirigeret til de ovennævnte domæner, eller til nogle andre falske underretninger, der rapporterer om en række falske trusler, og som kræver, at man downloader et specifikt værktøj, der tilsyneladende kan løse de påståede trusler. Og når man dermed downloader og installerer det værktøj, medfører det installationen af Cleanup My Mac eller et andet tvivlsomt software.

Hvordan fjerner man Cleanup My Mac?

Den gode nyhed er, at programmet udstyrer sine ofre med et direkte afinstallationsprogram. Forhåbentlig har du ikke købt licensen til dette program, eftersom det fuldstændigt er spild af tid og penge. Hvis du er kommet til det ved en fejltagelse, anbefaler vi, at du omgående kontakter din bank og bestrider gebyrerne. Gå ind i dine Mac-applikationer, find Cleanup My Mac og slet den.

Man kan også blive forstyrret af Cleanup My Mac, fordi den følger med gratis software. Hvis du for nyligt har downloadet et gratis program fra en tvivlsom hjemmeside, så er der risiko for, at din enhed er blevet inficeret med lignende uønsket software. Vi anbefaler, at du scanner din computer med et godkendt anti-malwareprogram – Combo-Cleaner er et godt eksempel – der kan finde og slette andre trusler, der har en negativ indvirkning på hastigheden i din Mac.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Cleanup My Mac, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-cleanup-my-mac

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *