Clk.myretargeting.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

 

Clk.myretargeting.com er et spritnyt adwareprogram. Det er specialiseret i at udvikle og vise popup-annoncer. Disse annoncer har tendens til at fremme mangeartede tjenester og produkter, herunder andre softwareprogrammer og forskellige varer. Og de er ofte ret irriterende, og ikke mindst ubudne gæster på din computer.

Om Clk.myretargeting.com popup

Clk.myretargeting.com tilføjer filer, modificerer nøgler i registreringsdatabasen samt ændrer browserens indstillinger. Der bliver ofte tilføjet en ny opstartsnøgle eller browsergenveje, og det indsætter ondsindede koder i din browser. Kun fordi det vil vise dig maniske popup-annoncer. Denne udvidelse invaderer Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Opera og Safari browseren. Denne plug-in slår sig overvejende ned i Windows OS, men Mac OS kan også blive ramt.

Clk.myretargeting.com injicerer popup-annoncer i HTLM-koden på de websider, du besøger, og de kaldes ”Ads by Clk.myretargeting.com” og lignende. De gør dine søgninger langsommere, browseren fryser konstant og går ned, og annoncerne står i vejen for det egentlige indhold på websiderne. Desuden benytter denne værktøjslinje cookies, som sporer din søgning og placering – dvs. ikke-personligt identificerbar information. Oplysninger sælges til tredjepart, som tilpasser annoncerne i henhold til oplysningerne. Clk.myretargeting.com tilbyder som regel software-opdateringer, og hvis du klikker på annoncerne, bliver du omdirigeret til tvivlsomme tredjeparts-domæner, der som regel er inficeret med andet malware eller endda væmmelige infektioner, såsom spyware eller ransomware.

Hvordan trænger Clk.myretargeting.com popup ind i din computer?

Clk.myretargeting.com baner sig vej til din computer ved hjælp af bundtning. Det betyder, at adwareprogrammet bliver installeret sammen med andre programmer, som omfatter populære applikationer, såsom YouTube tilføjelser, falske codecs-pakninger, falske pc-renseprogrammer, Windows Accelerator osv. Disse softwarepakninger kan fås gratis på internettet og de oplyser ikke ordentlig om de ekstra installationer. Derfor skal du læse slutbrugerlicensaftalen, og altid vælge en brugerdefineret/avanceret installation. Kun på den måde vil du kunne se de valgfrie/anbefalede applikationer. Og du skal være velkommen til at fravælge dem. Derudover kan besøg på mistænkelige websider, såsom torrents, spil- og gambling-platforme, pornosider samt klik på forskellige tvivlsomme popup-annoncer være skyld i invasionen af Clk.myretargeting.com.

En manuel fjernelse vil højst sandsynlig ikke have den ønskede virkning. Efter at du genstarter systemet, vil Clk.myretargeting.com geninstallere sig selv. Vi anbefaler derfor, at du anvender det bedste anti-malware værktøj på markedet – SpyHunter eller Reimage, så du kan slippe af med dette adware. Nedenfor kan du finde fjernelsesvejledningen til Clk.myretargeting.com.Automatiske fjernelsesværktøjer til Clk.myretargeting.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Myretargeting Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Clk.myretargeting.com popup

Sådan fjernes myretargeting popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Clk.myretargeting.com popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til myretargeting popup og relaterede parasitter såsom 7769domain.com popup , “System Warning” Popup , Myrewardfeed.com popup , Yoursystemstatus.com popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Clk.myretargeting.com popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med myretargeting popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Clk.myretargeting.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse myretargeting popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Clk.myretargeting.com popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af myretargeting popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Clk.myretargeting.com popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse myretargeting popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Clk.myretargeting.com popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med myretargeting popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Clk.myretargeting.com popup fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Clk.myretargeting.com popup være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse myretargeting popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Clk.myretargeting.com popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med myretargeting popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 28, 2016 07:40, juli 28, 2016 07:40
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *