Com Notification - Hvordan fjernes det?

Com Notification

Com Notification kan ved første øjekast virke som en nyttig applikation, men den er blot endnu en uønsket app, som ikke bør være installeret på din computer, hvis du ikke ønsker at få alvorlige problemer med internetsikkerheden. Dette adwareprogram er bundtet med andet freeware, og derfor vil du først opdage det, når det allerede er inde i din computer. Men så er det til gengæld heller ikke svært at opdage, for de annoncer, der vises af Com Notification er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by Com Notification” eller ”Brought to you by Com Notification”. Så hvis du har bemærket disse annoncer i en af dine netbrowsere, er din computer helt afgjort inficeret og du er nødt til omgående at løse problemet.

Der er to måder at fjerne dette adware på – manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så derfor anbefaler vi, at du vælger den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Stopzilla og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen, så du ikke behøver at bekymre dig om den mere. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret.

For at fjerne Com Notification manuelt, er du nødt til at udføre flere punkter. Det kræver en særlig viden, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin Com Notification manuel fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Du finder den i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil selv være i stand til at fjerne denne infektion for altid.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle sammen. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Com Notification, skal du blot læse videre.

Om Com Notification

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller endda Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret. Når programmet først er inde i systemet, vil det oversvømme alle dine netbrowsere med diverse annoncer af forskellige slags, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue i din netbrowser. Hvis du klikker på en af de annoncer, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan således blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Com Notification tjener penge på den måde, dvs. udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på de annoncer. Det er som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Idet de ikke har adgang til alle de legitime reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at reklamere for deres hjemmesider og få besøgende. Så hvis Com Notification er installeret på din computer, kan diverse cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er grunden til, at det er virkelig farligt.

Således distribueres Com Notification adware

Com Notification distribueres bundtet med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer en freebie fra en hjemmeside, der ikke virker så pålidelig, er der risiko for, at Com Notification vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Se efter diverse afkrydsningsfelter, som allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være Com Notification eller andet malware, som du nødigt vil have installeret på din computer.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Com Notification, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af Com Notification ads

Sådan fjernes Com Notification ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Com Notification installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Com Notification
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Com Notification fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Com Notification samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Com Notification, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Com Notification fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Com Notification. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Com Notification eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Com Notification, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Com Notification fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Com Notification samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Com Notification, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Com Notification fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Com Notification fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Com Notification. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Com Notification, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Com Notification fjernelse

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *