Conduit Virus - Hvordan fjernes det?

Conduit Virus

Conduit virus er en generende browser kaprer, der forårsager uønskede ændringer i dine browser indstillinger, og gør dette uden dit samtykke eller tilladelse. Hvis du har lagt mærke til, at mange af dine søgninger på det seneste er omdirigeret til search.conduit.com, lab.conduit.com eller lignende websider, betyder det at din computer er blevet angrebet af denne generende applikation.

Teknisk set er conduit ikke en rigtig virus, alligevel er den en udbredt og irriterende kaprer/pup.

Search.conduit.com ligner fuldstændig de fleste søgemaskiner. Alligevel er den anderledes end de andre, fordi den forårsager uønskede ændringer i din computer. For det første bliver den din standard søgeside og hjemmeside. For det andet er den tilbøjelig til at ændre dine søgeresultater ved at blande de øverste sider på listen og omdirigere dig til conduit webside.

Conduit spredes med forskellige gratis programmer (software). Nogle websider og programmer kæmper for at tjene penge, derfor distribuerer de værktøjslinjer uden at vise søgekapring og reklamer. Der er ganske mange conduitdrevne værktøjslinjer og det er en af de største grupper af halv-legitime søgekaprere. Formålet med conduit virus er at fremme forskellige websider støttet af tredje parter.

Sidst i 2013 fik conduit overtaget og nogle af de nye versioner af denne kaprer bruger forskellige navne (Trovi og Trovigo). Det er den samme kaprer og alle versioner deler de samme principper til trods for de bruger forskellige navne.

Du burde fjerne conduitdrevne plugins for at undgå disse omdirigeringer. Desværre er det ikke så let at skaffe sig af med conduit virus. I de fleste tilfælde vil du ikke kunne finde den i listen med Tilføj/Fjern programmerne i kontrolpanelet. Fjern alt der har forbindelse til conduit. Du kan bruge et anerkendt antispyware program, for eksempel spyhunter, for at sikre dig at dit system er fuldstændig sikkert. At fjerne det manuelt kan være svært for uerfarne computer brugere.

Typisk spredes conduit med Search Protect program, der genopretter dårlige indstillinger, hvis du ordner din browser. Det er meget vigtigt at fjerne dette program først, enten fra kontrolpanelet eller med anti-malware program.

Hvordan fjerner man Conduit Virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen;
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Manage Search providers, på IE7 klik på Change search defaults;
 3. Fjern search.conduit.com fra listen.

Hvordan fjerner man Conduit Virus fra IE 11:

 1. Klik på Indstilling ikonet (øverst til højre) Manage Addons;
 2. Vælg Search Providers (Søgemaskiner);
 3. Ændr standard søgemaskine til Bing eller Google;
 4. Hvis nogen af disse søgemaskiner ikke er tilgængelige, følg ”Find more search providers” (Find flere søgemaskiner) nederst på skærmen og indstallér Google.

Hvordan fjerner man Conduit Virus fra Firefox:

 1. Gå ind i “about:config” i url baren. Dette vil åbne indstillingssiden;
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det;
 3. Skriv “browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 5. Skriv browser.startup.homepage i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 6. Søg efter “browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver new tab;
 7. Hvis indstillingerne går tilbage og skanning med anti-malware programmer er rene: luk Firefox, åben filen explorer og skriv %AppData% på adresselinjen. Skriv user.js i søgeboksen. Hvis denne fil eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du bliver nødt til at gentage de foregående trin.

Hvordan fjerner man Conduit Virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics ->Manage Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Startup vælg ‘Open blank page’ (åben blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pages link’et);
 6. Hvis din New Tab side er kapret, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge New Tab Redirect extension fra Chrome webbutikken.

Fjern genvejskaprer (alle browsere) (valgfri):

 1. Hvis din browser kun ved opstart åbner search.conduit.com siden, prøv dette:
 2. Højreklik på dit browser ikon. Vælg Properties;
 3. Åben genvejstab;
 4. Slet search.conduit.com delen fra target feltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Conduit Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-conduit-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *