CouponFactory - Hvordan fjernes det?

CouponFactory kategoriseres som en adware, som du ikke bør have i din computer. Når den først er installeret, vil den vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Du kan fjerne den ved blot at downloade et pålideligt anti-malware, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes. Installer det og scan din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne CouponFactory for stedse, og ligeledes beskytte din computer fra lignende infektioner fremover. I tilfælde af, at du ikke har lyst til at downloade software, for at fjerne CouponFactory, kan du også gøre det manuelt. Vi har lavet en trin-for-trin vejledning, som kan hjælpe dig med at fjerne CouponFactory. Du finder den neden for denne artikel. Hvis du gerne vil vide mere om CouponFactory malware, så læs videre.

Om CouponFactory

CouponFactory beskrives som en nyttig applikation, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge, ved at vise diverse kuponer, kommercielle tilbud og rabatter, når du handler online, men det er ikke sandt. De kommercielle tilbud vises i form af irriterende annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst og bannerreklamer. Et nyt vindue eller en ny fane kan ligeledes blive åbnet i din netbrowser. De dukker tilfældigt op, af og til, og det er meget forstyrrende. De vises normalt på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de tilbyder dig at købe nogle særlige varer eller tjenester til en yderst favorabel pris. Selvom de virker meget tillokkende, skal du ikke klikke på dem, fordi de for det meste er falske – det er kun et trick til at fange din opmærksomhed, og få dig til at klikke på dem. Hvis du imidlertid klikker på en af de annoncer, der vises af CouponFactory, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhører cyberkriminelle, såsom hackere og svindlere.

CouponFactory fungerer som et mellemled mellem brugere og forskellige hjemmesider, der gerne vil reklamere for deres produkter eller tjenester. Det er ingen hemmelighed, at CouponFactory reklamenetværk mest benyttes af cyberkriminelle. De er bandlyst fra alle legitime reklamenetværk, så de reklamerer for dem selv via adware ligesom CouponFactory. Det er grunden til, at du ikke skal klikke på annoncer, der vises af CouponFactory – det kan få dig ud i alvorlig fare. Din computer kan blive inficeret, eller hvis du forsøger at købe noget dér, kan du tilmed blive snydt og miste dine hårdtjente penge.
CouponFactory

 

CouponFactory fungerer som en browsertilføjelse, der kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den kan kun arbejde i Windows OS, så Apple brugere behøver ikke at bekymre sig om den. Når den først er installeret, vil den indsamle diverse oplysninger om dine søgevaner, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, din IP og e-mail adresser, eller endog din geografiske placering. Disse oplysninger bruges til at tilpasse annoncerne i henhold til dem. På den måde virker de endnu mere relevante og interessante for dig, og dermed stiger chancerne for, at du vil klikke på en af annoncerne. Og det er det vigtigste formål med denne applikation. Dens ejere bliver betalt for hvert et klik, du foretager på de annoncer. De udvikler webtrafik og finder kundeemner.

Selvom det ikke er en farlig virus, der selv kan forårsage en masse problemer, så kan CouponFactory lede dig ud i noget, der får uønskede konsekvenser, og derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt. Det er ikke svært at afgøre, om din computer er inficeret med CouponFactory eller ej. Annoncerne, som vises af CouponFactory, er som regel markeret med et slogan ”Ads by CouponFactory” eller ”Brought to you by CouponFactory”.

CouponFactorys Distributionsmetoder

Denne applikation fordeles normalt ved at følge med andet gratis software. Når du for eksempel downloader og installerer en gratis applikation, er der en risiko for, at CouponFactory vil blive installeret sammen med det, uden at du overhovedet er klar over det. For at undgå det, er du nødt til at være yderst opmærksom under installationen af freebies. Du skal ikke springe noget punkt over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden, uden at læse det hele først), og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at ekstra software, som du ikke kender, medfølgende bliver installeret, skal du ikke tillade det, da det muligvis kan være CouponFactory eller andet malware. Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret, skal du straks træffe de nødvendige foranstaltninger, for at fjerne CouponFactory.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Couponfactory, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af CouponFactory ads

Sådan fjernes CouponFactory ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom CouponFactory installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til CouponFactory
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af CouponFactory fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med CouponFactory samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponFactory, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse CouponFactory fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner CouponFactory. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af CouponFactory eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponFactory, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse CouponFactory fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med CouponFactory samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponFactory, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man CouponFactory fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse CouponFactory fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på CouponFactory. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponFactory, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-couponfactory

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *