Crypto1coinblocker - Hvordan fjernes det?

Crypto1coinblocker

Crypto1coinblocker er et ransomwareprogram, der kan inficere din computer og låse de filer, der er lagret på den. Hvis du gerne vil have dem tilbage, bliver du bedt om at betale en løsesum. Programmet er en af de farligste virusser, som kan give dig en masse problemer.

Hvis din computer er inficeret med denne virus, men du ved ikke, hvad du skal gøre, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en vejledning, der forklarer, hvordan du skiller dig af med denne infektion samt hvordan du eventuelt kan få dine filer tilbage uden at betale løsesummen.

Du skal først og fremmest fjerne infektionen, inden den giver dig flere problemer. Og det gør du nemmest ved at downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage og scanne din computer med det. Det skulle kunne finde og fjerne Crypto1coinblocker fra din computer på kun et øjeblik, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret.

Men hvis du af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade et ekstra anti-malwareprogram, kan du også slippe af med Crypto1coinblocker manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin Crypto1coinblocker manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Crypto1coinblocker selv.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende denne infektion eller selve fjernelsesprocessen, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen forneden, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om de specifikke træk ved Crypto1coinblocker.

Om Crypto1coinblocker ransomware

Som vi nævnte ovenfor, kategoriseres Crypto1coinblocker som et ransomware, så når det først er blevet installeret på din computer, vil det helt bestemt medføre alvorlig skade.

Når Crypto1coinblocker er blevet installeret på din computer, vil det allerførst køre en scanning for at finde filer, som det kan låse. Og det er stort set alle slags filer, såsom videoer, lydfiler, tekstdokumenter, billeder osv. Når scanningen er overstået, vil Crypto1coinblocker låse filerne og tilføje udvidelsen .1AcTiv7HDn82LmJHaUfqx9KGG55P9jCMyy til dem alle. Og så kan du ikke åbne dem eller bruge dem på nogen måde. Hvis du bemærker en fil med den form for udvidelse på din computer, så er det et klart tegn på, at din computer er inficeret med dette ransomware.

Når krypteringen er overstået, vil der dukke en fil kaldet ”HOW TO DECRYPT FILES” op på computerens skrivebord. Den indeholder oplysninger omkring dekrypteringsprocessen. Du vil blive bedt om at betale 1 bitcoin (ca. $900 ifølge nuværende valutakurs). Endvidere vil du få en tidsfrist til betalingen, og hvis du ikke betaler løsesummen i tide, vil du miste dine filer permanent. Men du skal dog ikke gå i panik – det er blot et trick, som de it-kriminelle bruger for at skræmme dig og således få dig til at træffe forhastede beslutninger. Vi kan ikke råde dig til at betale løsesummen, for der er ingen garanti for, at du vil få dine filer tilbage, når du har betalt. Derudover støtter du de it-kriminelle, hvis du betaler løsesummen, og det er helt sikkert ikke noget, du har lyst til at gøre.

I øjeblikket findes der desværre ikke noget gyldigt dekrypteringsværktøj for Crypto1coinblocker, men it-sikkerhedseksperterne arbejder på det, og vi vil holde dig opdateret. Du kan også få dine filer tilbage på en anden måde – du kan udføre en systemgendannelse. Men for at du kan være i stand til at udføre en systemgendannelse, er du nødt til at have en gyldig kopi af din harddisk, som er lavet, inden virussen inficerede din computer. Vejledningen, der beskriver, hvordan du udfører en systemgendannelse, kan du finde på: https://www.2-viruses.com/how-to-do-a-system-restore

1. Hvordan fjernes Crypto1coinblocker ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, Crypto1coinblocker trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af Crypto1coinblocker

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med Crypto1coinblocker.


3. Gendan filer, der er påvirket af Crypto1coinblocker, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. Crypto1coinblocker prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

Manuel Crypto1coinblocker fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-crypto1coinblocker

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *