DealPly - Hvordan Fjernes Det?

 

DealPly er et adwareprogram, der bliver installeret i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, mens du downloader et eller andet software fra internettet. Det er et af den slags applikationer, som du kan vælge, om du vil downloade eller ej ved et af de sidste punkter i andre softwareinstallationer. Du bliver som regel bedt om at vælge, hvilke andre komponenter, du gerne vil installere. Distributørerne benytter det trick at markere ekstra programmer, som så vil blive tilføjet som standard, og det eneste du skal gøre for at godkende dem, er at lade være med at fjerne markeringen. Hvis du springer det punkt over og lader fluebenet være, vil DealPly automatisk blive downloadet.

I nogle tilfælde anvendes trojanske heste (bedre kendt som programmer forklædt som nyttige værktøjer), til at distribuere DealPly. F. eks så vi i juni 2013 nogle falske download websider, der distribuerede en ”downloader” for diverse software. Men den havde dog ikke den funktion, den distribuerede kun DealPly. Alle downloads stoppede på magisk vis ved 30% af fuldførelsen, men adwareprogrammet blev stadig installeret på computeren.

Når DealPly først er inde i systemet, begynder det at vise annoncer på populære websider, som du besøger, f. eks Amazon, eBay, Walmart samt andre. Annoncerne indeholder kuponer til forskellige tjenester. Hvis du klikker på dem, vil du se en reklame, hvori der står, at den leveres af DealPly. Det er ikke rimeligt at reklamere på den måde, og desuden krænker DealPly dit privatliv ved at indsamle information om dine søgevaner, som det derefter bruger til markedsføring. Programmet kan tillige omdirigere dig til ondsindede websider, som er fyldt med infektioner, der kan skade dit system. Det er helt klart et uønsket program, og du bør fjerne det uden at tøve.

Du bør kigge efter alt, der har relation til DealPly, i Windows kontrolpanel og afinstallere det derfra. Hvis du ikke finder noget eller hvis de samme annoncer stadig forstyrrer dig, efter at du har afinstalleret applikationen, anbefaler vi, at du scanner dit system med et anerkendt anti-spyware program. Bemærk, at det ikke er alle anti-malware værktøjer, som kan finde den slags applikationer. Vi kan anbefale Spyhunter af flere grunde. Det vil ikke alene finde og fjerne DealPly automatisk, det vil også scanne din computer og finde alle andre uønskede programmer, som kan være trængt ind i dit system sammen med det andet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til DealPly

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DealPly, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel DealPly fjernelse

 
Processer:
 

DealPly skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 27, 2016 12:53, januar 27, 2016 12:53
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *