Decrypt Protect Virus - Hvordan fjernes det?

Decrypt Protect Virus

Decrypt Protect virus er et program, der klassificeres som ransomware. Det er en svindel applikation, som forsøger at skræmme computerbrugerne med, at de har overtrådt loven, hvorefter den fortæller dem, at de skal betale en bøde på 200 dollars. Med andre ord så beskylder Decrypt Protect virus dig for at have brugt og distribueret materiale beskyttet med copyright samt pornografiske filer. Programmet blokerer fuldstændig din computer, nægter dig adgang til dine programmer og fortæller dig, at du har 48 timer til at betale bøden, ellers vil det få mere alvorlige følger.

I virkeligheden har Decrypt Protect virus ingen relation til juridiske instanser. Programmet er udviklet af cyber kriminelle med det formål at narre computerbrugerne og få dem til at betale penge for ingenting. Disse beskyldninger det fremlægger om, at de har overtrådt loven, har ikke noget på sig og skal bare ignoreres. Selvom meddelelsen fra Decrypt Protect virus lyder overbevisende, skal du altid betvivle lignende advarsler, da de offentlige myndigheder ikke benytter den slags betalingsopkrævning, såsom forudbetalte betalingssystemer, og de blokerer ikke computere for at informere om en lovovertrædelse.

Decrypt Protect virus infiltrerer computeren ved hjælp af trojanske infektioner, hvilke er i stand til at trænge ind i tilfældige systemer uden brugerens viden. Når programmet først er inde, ændrer det systemindstillingerne, så det omgående kan blokere din computer. Til trods for det skræmmende ved denne situation, skal du ikke lade dig narre af dette fupnummer.

Du skal fjerne Decrypt Protect virus fra dit system, så snart du opdager det på din computer. Hvis en inficeret computer har mere end én brugerkonto og mindst én af dem ikke er blokeret, er det nemmest at fjerne infektionen ved at logge ind på en upåvirket konto. Efter at du har gjort det, skal du scanne hele PC’en med et anti-malware program, som for eksempel Reimage, Spyhunter. Du kan også benytte Systemgendannelse ved at gendanne din computer til datoen før infektionen. Du skal være opmærksom på, at selvom blokeringen vil blive fjernet, kan virussen forblive inde i din computer, så derfor er det ekstremt vigtigt at udføre en fuld systemscanning ved hjælp af anti-malware værktøj.

Hvis du ikke er i stand til at benytte nogle af de ovenfor nævnte metoder, skal du prøve at genstarte din computer og trykke F8, mens den genstarter. Derpå skal du vælge Fejlsikret tilstand. Hvis virussen blokerer det, skal du vælge Fejlsikret tilstand med netværk. Hvis det ligeledes er blokeret, skal du vælge Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Gør følgende:

Fjernelse af Decrypt Protect virus med Fejlsikret tilstand eller Fejlsikret tilstand med netværk

  1. Når din computer kører i den nødvendige tilstand, skal du starte MSConfig;
  2. Deaktiver opstartselementer rundll32, der tænder enhver applikation i Applikation Data; Bemærk, at det er typiske placeringer for Decrypt Protect virus, men andre kan også blive brugt;
  3. Genstart systemet igen;
  4. Scan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe for at identificere Decrypt Protect virus filer samt slette programmet.

Følgende video viser en lignende virus og forklarer, hvordan man skal fjerne den:

Fjernelse af Decrypt Protect virus med Fejlsikret tilstand med kommandoprompt

  1. Når din computer arbejder i den nødvendige tilstand, skal du køre Regedit;
  2. Søg efter WinLogon poster. Skriv alle de filer ned, det refererer til, som ikke er explorer.exe eller tomme. Udskift dem med explorer.exe.
  3. Søg efter Decrypt Protect virus filer i Registreringsdatabasen og slet de registreringsdatabasenøgler, der refererer til filerne.
  4. Prøv at genstarte, og scan med Spyhunter.
  5. Hvis det mislykkes, kan du forsøge at foretage en systemgendannelse fra Fejlsikret tilstand med kommandoprompt (rstrui.exe).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Decrypt Protect Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Decrypt Protect Virus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-decrypt-protect-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *