Delta Search Virus - Hvordan fjernes det?

Delta Search Virus

Delta Search Virus er et skadeligt program, der forårsager omdirigeringer til et sub-domæne på Delta-Search.com websiden. Programmet kategoriseres som en browser hijacker/kaprer, da det forsøger med magt (uden fuld tilladelse) at øge trafikken til en særlig webside og får fortjeneste på denne måde. Skaberne af Delta Search får penge fra klik på annoncerne i deres søgeresultater. Denne malware kommer ind i computersystemer efter installation af nogle gratis programmer, der er blandet sammen med adware og hijackers. Delta Search virus eller relateret værktøjslinje bruges typisk for IE og plugin eller ekstension til andre browsere. Der er ikke nogen synlig værktøjslinje på Firefox og Chrome bortset fra søgemaskineændring, derfor er den sværere at opspore. Det faktum, at der ikke er nogen nyttig funktion, men at søgningerne bliver hijacket, er endnu et bevis på, at Delta Search er en meget skadelig software. Det er muligt, at den ligeledes spredes med trojans.

Delta Search virus ændrer indstillingerne i din browser, hvilket omfatter standardsøgesiden, startsiden, nogle Internet indstillingsændringer og så videre. Dermed er al søgetrafik omdirigeret gennem deres hjemmeside, hvilken kan indsamle information om de ting du søger efter. Da du ikke får valget om at bruge en anden søgemaskine, er det en ting man skal tage seriøst. Yderligere vil Delta Search virus installere programmer, der fryser browserindstillinger og nulstiller dem efter hver genstart. Dermed forhindrer de ”afinstallér” vejledningen, de stiller til rådighed på deres webside, i at være nyttig.

Delta Search understøttes af annoncer. Således kan du blive omdirigeret til andre websider, der indeholder malware infektioner. Ganske let kan de ligeledes blive installeret i din computer. Typisk er søgehijackers ledsaget af skadelige registreringsdatabase rensere og almindelig browser adware, der frembringer endnu flere annoncer.

Vores undersøgelse viser, at Delta Search før brugte navnet Claro Search. Det er en velkendt hijacker i sig selv, dog er det foreløbigt erstattet med Delta. Tillige er der et par velkendte versioner (hostet på separate subdomæner): Mixi DJ og VisualBee. Disse værktøjslinjeversioner fremmes ved brug af deres egne navne, men de bruger den samme maskine, de samme beskidte tricks og er i bund og grund det sammen.

Du rådes stærkt til omgående at fjerne Delta Search virus fra din computer, efter at du har opdaget den på din computer. Tøv ikke og kør en fuld systemskanning ved brug af et velkendt antispyware værktøj, for eksempel Spyhunter. Glem ikke at ændre manuelt din søgeudbyder til den du foretrækker. Hvis du selv vil fjerne hijackeren, er her manuelle instruktioner:

Særlige Delta Search fjernelsesinstruktioner

Først er du nødt til at fjerne Delta Search og relaterede programmer fra Kontrolpanelet og browser plugins. I Kontrolpanelet anbefaler jeg at afinstallere ALLE programmer installeret den samme dato, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne virus installerer software, der blokerer ændringer af browserindstillingerne. Sådan et program kaldes Browser Protect, Sprotect eller lignende. Det kan være nyttigt at skanne med Spyhunter, for at identificere disse programmer. Du kan ligeledes bruge andre anti-adware programmer.

Efter Browser indstillingsfryseren er afinstalleret, kan du afinstallere ekstensions og nulstille indstillinger, der er inficeret med Delta Search virus i dine browsere.

Sådan fjerner man Delta Search virus fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen;
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Manage Search providers (Håndtér Søgemaskiner), på IE7 klik på Change search defaults (skift standardsøgeindstillinger);
 3. Fjern Delta Search fra listen.

Sådan fjerner man Delta Search virus fra Firefox:

  1. Skriv “about:config” i url baren. Dette vil åbne indstillingssiden;
  2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det;
  3. Skriv “browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
  4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 1. Søg efter “browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved enhver new tab;

Hvis indstillingerne bliver sat tilbage og scanning med anti-malware programmer er rene: luk Firefox, åben filen Explorer og skriv % AppData % på adresselinjen. Skriv user.js i søgeboksen. Hvis denne fil eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du bliver nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjerner man Delta Search virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelle)->Manage Search engines (Håndtér Søgemaskiner);
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (åben blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pages linket);

Fjern genvejskaprer (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun ved opstart åbner Delta Search siden, prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber;
 2. Åbn genvejstab;
 3. Slet Delta Search delen fra destinationsfeltet.

Bemærk at du kan være nødt til at skanne med anti-malware programmer, hvis problemet med Delta Search fortsætter – vi kan ikke udelukke, at værktøjslinjen er installeret ved hjælp af malware. I sådanne tilfælde skal du gentage skanning med Spyhunter, Hitman Pro eller brug Adwcleaner.

Her er en video version med fjernelsesguide.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Delta Search Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-delta-search-hijacker

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *