Desk 365 - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Desk 365 er et adwareprogram, der kan trænge ind i tilfældige computersystemer via gratis downloads. Programmet tilbyder at administrere dine skrivebordsgenveje og applikationer, så du vil have nemmere adgang til dine pc-programmer. Det er udviklet af 337 Technology Limited. Desk 365 er ikke en skadelig applikation, men den trænger for det meste ind i computersystemet uden brugerens samtykke, og af denne grund anses den for at være en uønsket applikation.

Programmet bliver som regel installeret på din computer sammen med 22find browser hijacker eller QVO6. Disse programmer ændrer din standardsøgemaskine og startside. Den slags modifikationer fører til unøjagtige søgeresultater, eftersom de har tendens til at inkludere mange sponsorerede websider. Du vil heller ikke kunne undgå omdirigeringer til forskellige ukendte websider. Som resultat kan du risikere at komme til at klikke på inficerede links, hvilket kan medføre, at alvorlige infektioner får adgang til din computer. Endvidere indsamler programmet information om dine online vaner, og det bruger derefter disse oplysninger til markedsføring.

Desk 365 er ofte bundtet med gratis downloads, hvilket betyder, at computerbrugerne selv installerer det uden at have intention om det. Dette sker, når du installerer et gratis program på din computer og du ikke er opmærksom nok, men kommer til at springe det installationspunkt over, som tilbyder at tilføje Desk 365 til din computer. Hvis det sker, bliver programmet automatisk installeret på din computer. Sikkerhedseksperter råder til, at man er fornuftig, når man installerer programmer på computeren, og hvis man ikke kender programmerne, skal man ikke lade dem få foden indenfor.

Hvis du allerede har bemærket Desk 365 på din computer, skal du hurtigst muligt fjerne det fra systemet. Åbn Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern programmer listen og afinstallér eventuelle poster, der har forbindelse med Desk365 eller 22find. Derefter skal du manuelt ændre indstillingerne i alle dine browsere. Hvis du derefter stadig døjer med følgerne af dette program, anbefaler vi, at du scanner din computer med et anerkendt anti-spywareprogram, som f. eks Spyhunter. Husk, at du er nødt til at opgradere dit sikkerhedsværktøj til den nyeste version, så det kan være i stand til at fjerne hver eneste trussel, der har påvirket din computer.

Følg vejledningen herunder for at fjerne Desk 365 fra kontrolpanelet samt browser plugins, alt afhængigt af hvilken browser du bruger:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgefeltet.
 2. Gør følgende: I IE8-9 vælg Administrér Søgeudbydere, i IE7 klik på Redigér standardsøgninger.
 3. Fjern Desk 365 fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” på web-adresselinjen. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer (eller 3 prikker) på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrér Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. I ’Ved Opstart’ vælg Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Automatiske fjernelsesværktøjer til Desk 365

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Desk 365, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Desk 365 skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 15, 2017 19:36, januar 15, 2017 19:36
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *