Desktop Search - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Desktop Search ligner umiddelbart en helt almindelig applikation, men det er i virkeligheden endnu et malwareprogram, som du endelig ikke skal have installeret på din computer. Det kategoriseres officielt som et adwareprogram, for når det først er blevet installeret, vil det vise forskellige annoncer i alle dine browsere. Så hvis du i en af dine browsere har bemærket nogle annoncer, som vises af dette malware, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Det er ikke særlig svært at fjerne en applikation som Desktop Search. Men hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser, bør du vælge en automatisk fjernelse. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Malwarebytes, og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få øjeblikket, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også vælge et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Hvis du foretrækker at slippe af med Desktop Search med den manuelle metode, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Desktop Search manuelle fjernelsesvejledning. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle være i stand til at fjerne denne infektion selv.

Hvis du har besvær med at slippe af med denne infektion, kan du altid kontakte os i kommentarsektionen nedenfor. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om Desktop Search og dets specielle funktioner.

Om Desktop Search adware

På grund af navnet skulle man tro, at der er tale om en applikation til skrivebordet på computeren. Men det er det ikke – Desktop Search er en internetbaseret applikation. Helt konkret en browsertilføjelse. Og den kan tilføjes alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari.

Hvis din computer er inficeret med denne applikation, vil du se diverse annoncer i alle dine browsere. Annoncerne kan dukke op i forskellige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Annoncerne, der vises af Desktop Search, viser sig som regel på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig nogle bestemte varer eller tjenester til favorable priser. Men du skal ikke falde for det trick, for de er for det meste falske og er kun ude på at fange din opmærksomhed, så du på den måde klikker på en af annoncerne.

Men hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af Desktop Search, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge.

Desktop Search kan beskrives som et reklamenetværk for it-kriminelle. Eftersom de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, såsom Google eller Facebook ads, benytter de adware som dette til at fremme deres websider og skabe trafik til dem. Så hvis du beholder Desktop Search installeret på din computer, kan diverse it-kriminelle nå dig direkte i din browsere hver dag.

Således distribueres Desktop Search adware

Desktop Search spredes på den ondsindede måde, der kaldes bundtning. Det vil sige, at når du downloader og installerer et freewareprogram fra en upålidelig webside, er der risiko for, at Desktop Search vil blive installeret ved siden af, uden at du bliver advaret om det. Derfor skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. Du vil således være i stand til at se alle de tilgængelige indstillinger og kunne foretage nødvendige ændringer. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skriftstørrelse, og det vil du nødigt overse. Og vigtigst af alt, din computer skal altid være beskyttet med et pålideligt anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Desktop Search

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Desktop Search, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Desktop Search Ads

Sådan fjernes Desktop Search ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Desktop Search installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Desktop Search og relaterede parasitter såsom Tide Search , Search.socialdownloadr.com , Allo-search.com virus , My Search Dock Ads .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Desktop Search fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Desktop Search samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Desktop Search, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Desktop Search fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Desktop Search. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Desktop Search eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Desktop Search, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Desktop Search fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Desktop Search samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Desktop Search, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Desktop Search fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Desktop Search fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Desktop Search. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Desktop Search, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
november 2, 2016 07:20, november 2, 2016 07:20
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *