Discretesearch.com virus - Hvordan fjernes det?

Discretesearch.com virus

Uanset hvor smart Discretesearch.com domænet virker, så bør man ikke lade sig narre af det tykke overskæg, bowlerhatten og hipster-brillerne. Når man tænker over det, så ligner logoet for dette søgenetværk en moderne Charlie Chaplin, hvis han altså havde haft mere ansigtsbehåring. Det er dog lige meget, om udviklerne af Discretesearch.com virus har haft til hensigt at efterligne denne figur, for det vil ikke redde dette netværk fra at få dårlig kritik. Brugerne bør undgå det, også selvom ordet ”discrete” bliver fremhævet. Nu til dags udsætter it-verdenen folk for alle mulige former for farer, og derfor er det vigtigt at holde sig langt væk fra den slags risikable ting, hvis man gerne vil værne om sit privatliv og sikkerhed. Discretesearch.com virus benytter sig af, at folk bekymrer sig om deres personlige oplysninger og søgehistorik, og lokker dem med tilsyneladende mere private søgenetværk, som skaber et mere personligt sted til søgning. Hold på hat og briller: en ny browser hijacker er på vej.

Om Discretesearch.com virus

Selvom Discretesearch.com virus priser sig af sin mere fortrolige tilgang til søgning, tyder det stadig på, at den tilhører en af malware-kategorierne (nærmere betegnet hijackware). Som der bliver forklaret i FAQ-afsnittet, så bruger Discretesearch.com en forbigående nøgle til klientside kryptering. I Fortrolighedspolitikken fortsætter denne facilitet med at forklare alle fordelene ved at vælge den. Søgenetværket understreger den funktion, hvormed din online adfærd og andre detaljer ikke vil blive udnyttet med henblik på personliggjorte annoncer.

Ikke desto mindre så vælger platformen, som det fremgår i afsnittet Vilkår og Betingelser, at præsentere annoncer og salgsfremmende materiale på eller via websiden. Dette materiale kommer fra Discretesearch.com virus’ partnere, og selve søgenetværket bærer ikke skylden for direkte eller indirekte skade som følge af interaktion med eksterne links. Det faktum, at browser hijackeren ikke er ansvarlig for det indhold, det viser for sine brugere, giver den mulighed for at være skødesløs. Når Discretesearch.com virus vælger mellem de potentielle annoncører, kan den komme i kontakt med dem, som laver vildledende, stødende og endda malware-fyldte annoncer.

Endvidere er det også vigtigt at nævne en anden ting, der får os til at kalde dette søgenetværk for en browser hijacker, og det er, at den trænger ind i enheden uden ordentlig introduktion. Det betyder, at nogle folk kan fange Discretesearch.com virus uden at vide, at de er ved at downloade denne applikation. Du skal dog ikke blive for skræmt, for den virker ikke til at være så slem som resten af banden. Men dens tilstedeværelse kan være irriterende, og derfor råder vi dig til at fjerne den fra din enhed enten manuelt eller automatisk.

Således distribueres Discretesearch.com virus

Discretesearch.com virus trænger ind på en hemmelig måde. Denne browserudvidelse kan blive overbragt til brugerne, når de udfører en forkert installation af gratis programmer. Til den slags procedurer er det bedst at vælge en avanceret eller brugerdefineret indstilling, alt efter hvilken mulighed der er tilgængelig i Opsætningsguiden. Når du vælger at installere et program i en mere avanceret indstilling, åbner det en helt ny verden. Du har således mulighed for at modificere de indstillede vilkår i installationen. Det betyder, at du kan afvise anbefalet software eller være uenig med nogle uhensigtsmæssige vilkår. Uanset hvad, hvis programmet giver sig selv mere kontrol, end du ønsker, skal du annullere installationsprocessen fuldstændigt.

Bliver du omdirigeret af Discretesearch.com virus og dens underordnede? Bare rolig! Vi tilbyder dig en enestående chance for at fjerne denne browser hijacker manuelt ved at følge vores trin-for-trin vejledning. Eller du kan simpelthen vælge en automatisk fjernelse, som er meget mere udbytterig. Og det gør du med et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes.

Manuel fjernelse af Discretesearch.com virus

Sådan fjernes Discretesearch.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Discretesearch.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Discretesearch.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Discretesearch.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Discretesearch.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Discretesearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Discretesearch.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Discretesearch.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Discretesearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Discretesearch.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Discretesearch.com virus fra listen.
Sådan fjernes Discretesearch.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Discretesearch.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Discretesearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Discretesearch.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Discretesearch.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Discretesearch.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Discretesearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-discretesearch-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *