DNS Unblocker - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

DNS Unblocker er en applikation, der ligner DNS block, men de er ikke ens. Begge applikationer er adware og deler næsten ens navne.

Hvis din computer er inficeret med DNS Unblocker, vil du kunne se en masse forskellige annoncer i alle dine webbrowsere. Annoncerne er ikke alene generende, de er også ondsindede, så derfor anbefaler vi, at du fjerner den hurtigst muligt. Denne virus kan give dig mere alvorlige it-sikkerhedsproblemer.

Hvis du har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal slippe af med det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der beskriver, hvordan du fjerner DNS Unblocker enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis det er første gang, du skal fjerne virus, såsom DNS Unblocker, anbefaler vi den automatiske fremgangsmåde, for den er meget nemmere og mere tidsbesparende. Du skal blot anskaffe dig et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det skulle kunne finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende trusler fremover, så det er værd at have det installeret.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du som sagt også fjerne DNS Unblocker manuelt. Denne proces kan være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin DNS Unblocker manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne DNS Unblocker selv.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om DNS Unblocker og dets specifikke funktioner.

Om DNS Unblocker adware

Selvom den umiddelbart ligner en lovlig applikation, der vil forbedre din søgning på internettet, så forholder det sig ikke sådan. Når DNS Unblocker først er inde i systemet, vil den oversvømme dine webbrowsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i din browser.

Annoncerne, der vises af DNS Unblocker, dukker som regel op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, hvor de vil tilbyde dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for de tilbud er for det meste falske og prøver simpelthen bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre, for din computer kan blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en webside, som DNS Unblocker reklamerer for.

DNS Unblocker er som et reklamenetværk for it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Google og Facebooks ads, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder DNS Unblocker på din computer, vil diverse it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i dine browsere hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres DNS Unblocker adware

DNS Unblocker spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med forskellige freeware programmer, som kan downloades gratis fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en media player eller download manager, er der risiko for, at DNS Unblocker vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware, og så skal din computer altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til DNS Unblocker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DNS Unblocker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DNS Unblocker Ads

Sådan fjernes DNS Unblocker ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DNS Unblocker installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DNS Unblocker
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DNS Unblocker fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DNS Unblocker samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DNS Unblocker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DNS Unblocker fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DNS Unblocker. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DNS Unblocker eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DNS Unblocker, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DNS Unblocker fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DNS Unblocker samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DNS Unblocker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DNS Unblocker fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DNS Unblocker fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DNS Unblocker. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DNS Unblocker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel DNS Unblocker fjernelse

 
 

Relaterede billeder

 
related image #1 from DNS Unblocker
     
 

Om forfatteren

 
november 21, 2015 11:48, november 21, 2015 11:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *