Doseofhealthy.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Doseofhealthy.com, hostet af CloudFlare (IP-adresse 104.24.98.99), er en online platform, som tjener penge på reklame ifølge de foreliggende oplysninger, man kan læse på doseofhealthy.com.2sompete.org. Den sidstnævnte portal leverer tjenester i form af webside-analyse og statistik. Desuden bliver doseofhealthy.com, registreret den 19. november 2015, mest besøgt af brugere fra Tjekkiet. Et andet land, som skaffer mest trafik til websiden, er Belgien. Derfor er det strengt nødvendigt, at internetbrugere fra de to lande omhyggeligt læser dette indlæg. Doseofhealthy.com har tilknytning til doseofhealthy.com/search.php, som er en browser hijacker.

Om Doseofhealthy.com/search.php domænet

Doseofhealthy.com/search.php er den nøjagtige web-adresse, som brugerne, hvis computersystemer er blevet inficeret med denne applikation, får som tvungen standardstartside. Det er meningen, at den skal ligne endnu en søgemaskine, endda én, som har tilknytning til Google. Men det er lige stik modsat. Som vi kom ind på ovenfor, så er Doseofhealthy.com/search.php et reklamestøttet domæne, og søgefunktionen er et skalkeskjul for vildledende reklame, som udviklerne af denne defekte applikation udøver. Denne vildledende reklametaktik kommer til udtryk ved inddragelsen af tredjeparts sponsorerede websider i søgeresultaterne fra Google samt den ulovlige indlemmelse af tredjepartsannoncer på de lovlige websider, som vises af sidstnævnte, legitime søgeværktøj.

Graden af Doseofhealthy.com/search.php browser hijackers bedrag viser sig ved manglen af en Fortrolighedspolitik, Vilkår eller Betingelser for Brug og en Licensaftale på websiden. Lovlige søgeudbydere ville ikke bare lade dig bruge deres produkt uden at forsyne dig med officielle dokumenter, hvad angår brugen af deres software. Og så er der de uautoriserede indstillinger, som Doseofhealthy.com/search.php browserudvidelsen udfører, når den indstiller sin adresse som din standard web-adresse, der indlæses, når du starter din(e) browser(e). Derudover bliver der oprettet genveje på skrivebordet, hvilket også er et tegn på, at Doseofhealthy.com/search.php tilhører den type applikationer, der kaldes for PUP’er – potentielt uønskede programmer.

Den relativt store risiko ved at bruge Doseofhealthy.com/search.php PUP, hvad angår it-sikkerhed, skyldes tredjeparts reklamemateriale. Materialet kan indgå i brugerspecifikke annoncer på stort set enhver webside, som den pågældende bruger besøger, når Doseofhealthy.com/search.php app kører i computersystemet og således arbejder i browseren som en tilføjelse, som er umulig at fjerne fra indstillingerne. Det er farligt af to grundlæggende årsager. For det første siver din søgehistorik, IP-adresse (og således placering), information om operativsystem osv., ud til udviklerne af Doseofhealthy.com/search.php plugin og deres affilierede. For det andet forårsager dette modul problemer med omdirigeringer, der omadresserer dig til upålidelige domæner, når du klikker på de viste annoncer eller besøger de sponsorerede websteder, der vises i søgeresultaterne.

Således distribueres Doseofhealthy.com/search.php browser hijacker og sådan fjernes den

Doseofhealthy.com/search.php hijacker kommer fra Doseofhealthy.com domænet. Det er helt klart en svindel-webside, som tilhører distributører af online svindel. Den slags online svindel som Doseofhealthy.com/search.php applikationen bliver for det meste downloadet ved en fejltagelse. Disse downloads, som tilfældigt dukker op, involverer gratis software, som er ødelagt af PUP’er såsom Doseofhealthy.com/search.php. Den uønskede applikation er synlig i en Avanceret indstilling, så hvis man holder sig til en standardinstallation, får man ikke mulighed for at fjerne malwareprogrammet, før det trænger ind i computersystemet.

Når de farlige omdirigeringer forårsaget af Doseofhealthy.com/search.php browser hijacker er et dagligt problem, er der ingen tvivl om, at det skadelige program arbejder i computersystemet. I det tilfælde bør det fjernes med et anti-malwareprogram, såsom Reimage eller Spyhunter, eftersom sandsynligheden for yderligere, lignende malware-trusler er ganske høj. Du kan dog også slette malwareprogrammet manuelt, men uanset hvad, så anbefales det, at du scanner dit computersystem med en automatisk sikkerhedsscanner (du kan f. eks vælge én af de ovenfornævnte).Automatiske fjernelsesværktøjer til Doseofhealthy.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Doseofhealthy.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Doseofhealthy.com Virus

Sådan fjernes Doseofhealthy.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Doseofhealthy.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Doseofhealthy.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Doseofhealthy.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Doseofhealthy.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Doseofhealthy.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Doseofhealthy.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Doseofhealthy.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Doseofhealthy.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Doseofhealthy.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Doseofhealthy.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Doseofhealthy.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Doseofhealthy.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Doseofhealthy.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Doseofhealthy.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Doseofhealthy.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Doseofhealthy.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Doseofhealthy.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 11, 2016 07:28, december 11, 2016 07:28
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *