Download-alert.com Annoncer og Omdirigeringer - Hvordan fjernes det?

Download-alert.com er endnu et annoncefremmende websted, der samarbejder med annoncører, som mainstream-netværk betragter som alt for usikre. Dette websted promoverer og promoveres af malware, og er blot et af mange lignende websteder derude, der omdirigerer de besøgende til annoncørernes indhold og som tager underretninger i brug for at kunne vise popup-vinduer.

Selvom underretninger kan være nyttige med hensyn til opdateringer på din favorit hjemmeside, så forvandler Download-alert.com dem for at kunne komme med generende, uendelige popup-annoncer, der viser sig oven på det indhold, du forsøger at kigge på. Og de forsvinder ikke, før du afviser dem. Hvis du klikker på annoncerne, vil du møde bliv-hurtig-rig-svindel, ubrugelige browserudvidelser, falske lotterier, lyssky mirakelkure samt andre for-godt-til-at-være-sandt produkter, der rent faktisk er svindel. Download-alert.com annoncer og omdirigeringer kan, hvis de ikke bliver taget alvorligt, medføre rigtig skade.

Sådan fungerer Download-alert.com

Selvom Download-alert.com er ret skadeligt, så skader det normalt ikke dit system at besøge det. I løbet af dit besøg spiller webstedet en form for skuespil, der er beregnet til at få dig til at tillade underretninger, uden at du er klar over det.

 • Det åbner browseren i fuld skærm, hvilket skjuler brugergrænsefladen.
 • Det viser en skærm med et lovligt og pålideligt udseende med en anmodning om at begynde en download.
 • Det viser underretningsmeddelelsen i håb om, at brugeren følger vejledningen og klikker på ”Tillad”.
 • Din download er klar. Klik på Tillad for at downloade din fil.

Alt afhængigt af din browserversion og -type kan Download-alert.com muligvis forhindre dig i at undslippe det. Det kan få situationen til at virke håbløs. Heldigvis kan man komme uden om websteder, der forsøger at tage kontrollen fra dig. Og der findes også metoder til at reducere risikoen for, at du nogensinde bliver udsat for dem.Download-alert.com screenshot

Sådan undgår du adware online

En stor del af trafikken til Download-alert.com kommer fra websteder, der konstant viser usikre annoncer. Hvis du ofte besøger nogle websteder, der ikke respekterer din sikkerhed og bliver ved med at vise popups, omdirigere dig osv., så led efter mere sikre alternativer. Annoncerne ser måske ikke så farlige ud, men der findes også alvorlige tilfælde af malvertising. Ransomware kan automatisk blive downloadet på din maskine, hvis du blot ramler ind i en skadelig annonce og har en sårbar browser.

Apropos sårbart software, så skal du ikke udsætte opdateringer, især ikke sikkerhedsopdateringer. På den måde vil du være mindre sårbar over for exploits som dem, de skadelige annoncer bruger. Annoncer, som Download-alert.com viser, vil være langt farligere, hvis de får lov til at gøre brug af kendte sikkerhedsfejl for at kunne trænge ind i din computer.

Du skal være meget forsigtig med gratis programmer, og undgå at installere ukendte programmer og udvidelser. Du må aldrig undervurdere den skade, de kan forårsage. En effektiv udvidelse kan mere eller mindre tage kontrol over din browser og omdirigere dig til de hjemmesider, den vil have dig til at bruge. Et skadeligt program på din computer kan styre alle de browsere, det vil. Hvis det er adware, der har åbnet Download-alert.com for dig, så skal du bare vide, at adwareprogrammet ikke vil holde op med at reklamere for farlig indhold, indtil det bliver fjernet. Hvis du har et adware og du ikke ved, hvordan det er blevet installeret, er det muligt, at det fulgte med et andet program og blev installeret uden din viden.

Du skal ikke have tillid til online popups. Download-alert.com er et eksempel på en farlig og uærlig underretning, ligesom andre lignende websteder såsom Betonethathadfa.pro og Freshaudio.net, men der findes også langt farligere af slagsen. F. eks svindel i form af teknisk support narrer brugerne til at betale hundredvis af dollars på falske software. Det er sjældent, at man kan stole på online underretninger. Sørg for, at du altid tjekker webadressen, inden du fatter tillid til det pågældende websted, så du undgår phishing-angreb.

Sidst men ikke mindst skal du vide, at du altid kan lukke din browser, også helt uden at bruge den grafiske brugergrænseflade. Denne artikel handler om, hvordan du standser skadelige processer. Det er bedre at gøre dette end at interagere med online malware.

Sådan standser du Download-alert.com omdirigeringer

Sæt en stopper for underretninger fra Download-alert.com. Indstillingerne er lidt forskellige i hver browser:

Chrome

Åbn: chrome://settings/content/notifications

Find Download-alert.com, klik på menuen på dens højre side

Klik ”Bloker”

Safari

I menuen åbner du Safari, og derefter Præferencer

I det nye vindue vælger du Websteder og dernæst Underretninger

Klik på menuen til Download-alert.com og klik på Afvis

Edge

I menuen vælger du Indstillinger og derefter Avancerede indstillinger

Find Underretninger og klik på Administrer

Vælg Download-alert.com og sluk for den

Firefox

Åbn about:preferences#content

Se under Underretninger

Kig efter Download-alert.com i menuen, og bloker underretninger fra den

Tjek dine programmer og browsertilføjelser, som du har installeret. Skadelige browserudvidelser oploades endda i officielle butikker, så vær meget forsigtig, når du installerer dem. Hvis du husker datoen, da Download-alert.com annoncerne begyndte, så tjek de programmer, du har installeret omkring det tidspunkt, og tænk over, om du har oplevet et dyk i din computers ydeevne – det kan være symptomer på malware.

Scan din computer med et antivirusprogram, såsom Reimage, Combo-Cleaner (Mac) og Spyhunter (Windows). De (eller et andet kompetent antivirusprogram) vil kunne finde de fleste virusinfektioner og potentielt uønskede applikationer, der umiddelbart skaber problemer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Download Alert Com Annoncer Og Omdirigeringer, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Download-alert.com Annoncer og Omdirigeringer ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Download-alert installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Download-alert.com Annoncer og Omdirigeringer
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Download-alert fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-download-alert-com-ads-and-redirects

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *