Cdn.downloads-free-video.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

Af         juli 11, 2014 08:41          0
Type: Adware
 

Cdn.downloads-free-video.com er en reklameplatform, der er designet til at fordele forskellige annoncer og tjene penge på at fremme mindre kendte programmer. Hvis du konstant modtager Cdn.downloads-free-video.com popups, når du søger på internettet, bør du kigge dit system efter, da der højst sandsynligt er blevet installeret en adware.

Normalt følger adware programmer med freeware. Hvis du for nylig har installeret nogle nye applikationer fra internettet, er det meget muligt, at der fulgte en adware med dem. Du er nødt til at være mere forsigtig med dine downloads, for at undgå den slags infiltrationer. Selv når du installerer velkendte applikationer, bør du tage dig god tid og læse deres Vilkår og Betingelser. Det er ligeledes meget vigtigt at følge installationstrinene og ikke tilføje valgfri applikationer, hvis du ikke er bekendt med dem.

Cdn.downloads-free-video.com popup efterligner enten en opdatering til et af dine programmer eller den reklamerer for spil, programmer eller websider. Uanset hvordan den ser ud, vil du enten installere noget potentielt uønsket program (adware, browser udvidelse, plugin) eller ende med at besøge en kommerciel/sponsoreret webside, hvis du klikker på den. Det er på den måde, at reklameplatforme er vant til at få finansiel fortjeneste fra tilknyttet marketing.

Det anbefales på det kraftigste at fjerne Cdn.downloads-free-video.com popup fra dit system, lige så snart du opdager den. Du skal aldrig klikke på mistænkelige popups som denne her, da der ikke er nogen garanti for, at du ikke vil blive omdirigeret til en ondsindet webside eller installere et skadeligt program. Følg fjernelsesvejledningen i slutningen af denne artikel, for en hurtig og nem løsning.

Ved brug af Kontrolpanelet til at fjerne Cdn.downloads-free-video.com popup’s hovedkomponenter og installeringsprogrammer.

 1. Gå til kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åben Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstallér. I Windows 8 skriv kontrolpanel i søgeboksen, derpå se efter afinstallér et program. I begge tilfælde er du muligvis nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne computer.
 2. Se efter Cdn.downloads-free-video.com og/eller lignende elementer i listen over programmer. Ved standardindstilling tilråder jeg, at du fjerner Yontoo, WebCake, alt ”savings” og ”coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes burde fjerne derfra.
 3. Luk kontrolpanel.

Fjernelse af Cdn.downloads-free-video.com popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgle ikonet -> Administrér Add-ons.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt der er relateret til Cdn.downloads-free-video.com og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Cdn.downloads-free-video.com popup fra Firefox

 1. Skriv about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Extensions and Addons list, fjern alt Cdn.downloads-free-video.com relateret og elementer du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3.       3.  Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Cdn.downloads-free-video.com fra Chrome

 1. Skriv chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem udvidelseslisten og fjern programmer, du ikke har brug for, specielt dem der ligner Cdn.downloads-free-video.com. Hvis du er usikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit skrive chrome://settings i URL feltet, klik på Advanced settings (Avancerede Indstillinger), rul ned til bunden af listen og tryk på Reset browser settings (Nulstil browser indstillinger).

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Cdn.downloads-free-video.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Downloads-free-video Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juli 11, 2014 08:41, juli 11, 2014 08:41
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *