EasyMailLogin - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

EasyMailLogin kategoriseres officielt som adware, for det efter installation viser diverse annoncer i alle dine browsere. En masse brugere bliver fuppet og installerer denne ondsindede tilføjelse ved vilje, fordi de tror, at det er et nyttigt værktøj, der vil forbedre deres søgning på internettet og dermed hjælpe dem med at spare tid. Der er også en del personer, som ikke kan genkalde sig at have installeret denne værktøjslinje, hvilket skyldes at den er trængt hemmeligt ind i deres computer. Uanset hvad, så skal du ikke beholde EasyMailLogin installeret på din computer. Det vil forstyrre din søgning på internettet, og som følge af denne applikation, er der risiko for, at din computer vil arbejde langsommere. Desuden kan EasyMailLogin infiltrere andre virusser i dit system, så det er farligt.

Denne infektion kan fjernes på to måder, enten manuelt eller automatisk. I tilfælde af, at du aldrig har gjort det før, anbefaler vi dig at vælge den automatiske fjernelsesmetode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes, installere det og derpå scanne alle gemte filer i din harddisk med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke. Hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Du kan som sagt også fjerne EasyMailLogin manuelt. Men det er en vanskelig proces, så for at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin manuel EasyMailLogin fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne denne infektion af dig selv.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at besvare dem alle. Du kan få flere oplysninger om de specielle funktioner ved EasyMailLogin, ved at læse videre i artiklen.

Om EasyMailLogin adware

EasyMailLogin er en browser værktøjslinje, som kan installeres i alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox eller Internet Explorer. Når den først er installeret, vil den vise diverse annoncer i alle mulige afskygninger, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Og en ny fane eller endog et vindue med en annonce kan når som helst blive åbnet.

easymaillogin

Vi kan ikke anbefale, at du klikker på nogle af de annoncer, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt ejes af forskellige it kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved EasyMailLogin er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, eller endda din IP adresse og e-mailadresser. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data og bliver således mere relevante og interessante for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med EasyMailLogin, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne.

Således distribueres EasyMailLogin adware

Programmet spredes på samme måde som det meste andet adware, nemlig ved at være bundtet med diverse freeware, som kan downloades fra internettet. Så når du downloader og installerer en gratis media player eller PDF generator fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at EasyMailLogin vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. På den måde vil du være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage de nødvendige ændringer. Du skal ikke forhaste dig, idet noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis du i løbet at installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, skal du ikke tillade fuldførelsen af den installation, for det kan muligvis være EasyMailLogin eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til EasyMailLogin

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom EasyMailLogin, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af EasyMailLogin Ads

Sådan fjernes EasyMailLogin ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom EasyMailLogin installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til EasyMailLogin
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af EasyMailLogin fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med EasyMailLogin samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med EasyMailLogin, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse EasyMailLogin fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner EasyMailLogin. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af EasyMailLogin eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med EasyMailLogin, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse EasyMailLogin fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med EasyMailLogin samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med EasyMailLogin, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man EasyMailLogin fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde EasyMailLogin være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse EasyMailLogin fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på EasyMailLogin. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med EasyMailLogin, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel EasyMailLogin fjernelse

 
Processer:
 

EasyMailLogin skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 9, 2015 13:30, juli 9, 2015 13:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *