Eazel Search - Hvordan fjernes det?

Eazel Search

Eazel Search er en browsertilføjelse, der kan blive føjet til store browsere, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Programmet udstyrer dig med et tilpasset søgefelt, der virker som et godt værktøj med hurtig adgang til populære hjemmesider. Selvom det ikke er et malware program, er problemet, at det trænger ind i computersystemet uden brugerens viden, og forårsager mange uønsket ændringer dér. Desuden sporer det dine søgevaner, og bruger den information til forskellig markedsføring.

Eazel Search følger normalt med gratis software, og får adgang til computeren, mens brugeren downloader noget andet fra internettet. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det din startside og standard søgemaskine til search.eazel.com eller search.conduit.com. Det resulterer i en masse uønskede omdirigeringer til ukendte sider samt irriterende pop-up annoncer, der vises i din computer. Alt dette bliver til sidst til en meget generende aktivitet, og før eller senere bliver du godt træt af det. En af de værste ting ved Eazel Search er som allerede nævnt, at den sporer din aktivitet online, og sender den information til fjerne servere.

På nuværende tidspunkt (03/2014) fremmes Eazel Search af FileProgram downloadprogrammer. Det downloadprogram installerer Eazel Search uden NOGEN bekræftelse fra dig, sammen med genpakket gratis og lovlige programmer (såsom Java). Det er svindel og derfor er Eazel ganske farlig.

Du er nødt til at fjerne Eazel Search fra dit system, hvis det er begyndt at forstyrre dig. Hvis det er kommet ind i dit system uden dit kendskab, er der ingen grund til at beholde det dér. Gå til Start -> Kontrolpanel, klik på ”Afinstaller Program” i Programområdet. Se efter alt på programlisten, der har forbindelse til Eazel eller Conduit, og klik på Afinstaller/rediger funktionen ved siden af det. Afhængig af hvilken browser, du benytter, kan du følge instruktionerne nedenfor:

I IE:

  • Åbn IE og gå til ”Værktøjer” → ”Administrer Tilføjelser”.
  • Vælg ”Værktøjslinjer og Udvidelser” og afinstaller alt fra listen, der har forbindelse til Eazel.
  • Vælg ”Søgeudbydere” → vælg den søgemaskine, du brugte før, og gør den til din standard søgeudbyder. Du kan yderligere vælge ”Web Søgning”, klik ”Deaktiver forslag”, for at deaktivere det.
  • Gå til ”Værktøjer” → ”Internet Indstillinger” og vælg ”Generelt/Søg”. Klik ”Brug standard” eller indtast dit eget hjemmesidenavn, google.com eller andet. Klik til sidst ”OK”, for at gemme ændringerne.

I Mozilla Firefox:

  • Åbn Mozilla Firefox, gå til ”Værktøjer” → ”Tilføjelser”.
  • Vælg ”Udvidelser” → Eazel og klik ”Afinstaller”.
  • Gå til ”Værktøjer” → ”Indstillinger”. Og genstart opstartssiden eller lav den om til google.com.

I Google Chrome:

  • Klik på ikonet ”Tilpas og kontroller Google Chrome”, vælg ”Indstillinger”.
  • Vælg ”Søg” Indstilling og skift Google Chrome startside til google.com eller en anden browser, og klik derefter på ”Administrer søgemaskiner”
  • Vælg ”Google” og gør den til din standard søgemaskine.

Til slut skal du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Reimage, Spyhunter. Og glem ikke at opgradere det til den seneste version, før du udfører en systemscanning.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Eazel Search, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-eazel-search

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *