Equaltab.biz virus - Hvordan fjernes det?

Der henvises til Equaltab.biz virus som en browser hijacker-infektion, som tager kontrol over dine browserpræferencer. Den er udviklet af de samme personer, som introducerede infektionen Triplespiralwave.com og en lang række lignende eksempler. Den falske søgemaskine Equaltab.biz indeholder oplysninger om vejret, vindstyrke, fugtighed, lufttryk og tidspunkt for solopgang. Det er ikke en pålidelig søgeplatform, og du skal ikke bruge den som din browsers startside, standardsøgemaskine eller ny fane.

Equaltab.biz browser hijacker vil sætte sig på browserne og vise sponsorerede resultater

Equaltab.biz virus har tilknytning til en hel masse lignende browser hijackere. Den er udviklet af de samme personer, som introducerede virusinfektionerne Icoshaderon.com og Alientab.net, som i den grad har inficeret mange folk i hele verden. I søgeresultaterne, som disse søgemaskiner præsenterer, bliver du introduceret til sponsoreret indhold (annoncer).


Equaltab.biz virus

På siden med de frembragte links bliver du bedt om at dele din geografiske placering. Den bliver brugt til, at de kan give dig skræddersyede annoncer. Eftersom udviklerne af Equaltab.biz virus nok har forbindelse med upålidelige parter, er det bedst, at du holder dig i skindet og ikke klikker på de annoncerede webadresser. De kan nemlig være designet til at overføre skadeligt software eller stjæle dine personligt identificerbare oplysninger (Ifølge undersøgelser kan materiale fra tredjepart true hjemmesider).

Equaltab.biz infektionen tilhører umiddelbart selskabet Extiness LTD, hvilket ikke er et navn, vi kender til. Det anbefales, at man bruger programmer/søgemaskiner, der er velkendte og pålidelige. Hvis du beslutter dig for at anvende en søgeudbyder fra et ukendt selskab, skal du tjekke, om sikkerhedseksperterne mener, at det er mistænkeligt. Hvis du gerne vil modtage pålidelige links, når du indtaster dine søgeord, så råder vi dig til at anvende en ordentlig søgeudbyder.


Equaltab.biz hijacker

Der er masser af materiale fra tredjepart, der bliver introduceret som online annoncer. De dukker op som følge af malwareparasitten Equaltab.biz, der er skødesløs, hvad angår godkendelsen af materiale fra tredjepart. Vi er blevet opmærksomme på, at der er masser af online annoncer, der hovedsageligt bliver designet med henblik på at levere skadelige koder. Hvis du ikke har lyst til at få din it-sikkerhed kompromitteret af ondsindede spywareprogrammer, trojanske heste, ransomwareprogrammer eller andre ubelejlige virusinfektioner Andre ubelejlige virusinfektioner, så er det bedst, at du holder dig langt væk fra online annoncer.

Equaltab.biz virus har også tilknytning til nogle andre browser hijackere, som vi har diskuteret. Spiralstab.com, Waaavetab.com og Antigravityflowtab.com er lignende eksempler, som du bør undgå. Hvis nogle af dem befinder sig i din browser, så skal du sørge for at fjerne dem hurtigst muligt. Til dette formål anbefaler vi, at du kører en scanning med Reimage. Dette anti-malwareprogram vil finde alle malwareparasitter i dit operativsystem og lade enheden køre uden væsentlige problemer. Som følge af en browser hijacker kan dit system blive kompromitteret af endnu flere malwareparasitter. En scanning vil hjælpe dig med at fjerne dem alle.

Hvilke distributionsmetoder anvender parasitter såsom Equaltab.biz virus?

Først og fremmest kan man finde denne Chrome-udvidelse i Chrome Web Store. Derudover har værktøjslinjen også sin egen officielle hjemmeside. Det er de to almindelige distributionsmetoder, som pålidelige værktøjer anvender. Men snedige applikationer såsom Equaltab.biz virus har en alternativ metode. Udvidelsen følger med programpakker og kan blive installeret automatisk (uden brugerens tilladelse). Hvis det sker, så skal du endelig få den fjernet så hurtigt som muligt.

I løbet af installationsprocessen af forskellige programmer skal du sørge for at vælge en avanceret/tilpasset indstilling. Takket være denne beslutning vil du have mulighed for at afvise installationen af yderligere programmer, som du helst gerne vil undgå at se i dit operativsystem. Udover den førnævnte automatiske fjernelse har vi også en trin-for-trin vejledning til dig, med hvilken du også kan fjerne denne browser hijacker.

Fjernelse af Equaltab.biz virus

Sådan fjernes Equaltab.biz virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Equaltab.biz virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Equaltab.biz virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Equaltab.biz virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Equaltab.biz virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Equaltab.biz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Equaltab.biz virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Equaltab.biz virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Equaltab.biz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Equaltab.biz virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Equaltab.biz virus fra listen.
Sådan fjernes Equaltab.biz virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Equaltab.biz virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Equaltab.biz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Equaltab.biz virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Equaltab.biz virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Equaltab.biz virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Equaltab.biz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-equaltab-biz-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *