Excellentsearch.org Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Du kan aldrig være for forsigtig, når det drejer sig om online materiale. Selv anerkendte websider bliver ofte lokket til at assistere upålidelige kilder i deres søgen efter succes. Excellentsearch.org er et websted, der er konstrueret som et netværk, der tager sig af søgeforespørgsler og forsyner folk med relevante web-adresser. Selvom du er ivrig efter at udforske det store internet, er der ingen grund til at gøre det med hjælp fra en upålidelig guide. Og det er netop, hvad Excellentsearch.org er: en tvivlsom guide, der kan stjæle alle dine penge og forlade dig i løbet at turen. Naturligvis er det ikke bogstaveligt talt. Men vi er nødt til at advare dig om, at det ifølge sikkerhedsforskere ikke er en god ide, at du får Excellentsearch.org til at udføre dine søgeforespørgsler. Selvom webstedet ser helt almindeligt ud og hævder, at det er i stand til at levere relevante resultater, er der intet normalt ved det. Hvis det har haft held med at trænge ind i din enhed og har lavet uventede ændringer i dine browsere, så skal du være opmærksom på, at du er stødt på en browser hijacker. Excellentsearch.org virus er måske ikke en ekstrem farlig virus i den forstand, at den vil kryptere dine filer og forlange penge. Den er snarere udgangspunktet, som vil lede dig hen til mere alvorlige infektioner.

Viden er magt: hvad bør jeg ellers vide om Excellentsearch.org virus?

Den tilhører den omfattende kategori af malware, som er en fællesbetegnelse for en lang række bestemte former for parasitter. Browser hijackere er væmmelige pestilenser, der finder vildledende måder til at få folk til at downloade dem, eller bruger hemmelige metoder til at blive installeret på enheden uden ejerens tilladelse. Uanset hvilken måde, så er tilstedeværelsen af en browser hijacker ikke gavnlig: den vil simpelthen dræne dine CPU-ressourcer og vise annoncer fra Excellentsearch.org virus’ affilierede. Ud over det vil dine browserindstillinger ikke reagere på de modifikationer, du laver, og de vil vende tilbage til at fremme Excellentsearch.org som den primære præference. Startside, standardsøgeudbydere og ny fane-side er de browserindstillinger, som ikke kan undgå ændringer. Det betyder, at hver gang du åbner din browser eller en ny fane, bliver Excellentsearch.org virus automatisk åbnet. Og det gøres af hensyn til at skabe trafik til søgeplatformen.

Forventningerne er ikke begrænset til det: browser hijackere håber, at brugerne vil anvende deres produkt og dermed blive ført hen til de websteder, som virusserne har tilknytning til. For det meste vil de frembragte søgeresultater være normale, men eftersom tilfældige søgenetværk ikke bekymrer sig om sikkerhed, kan de indgå partnerskab med leverandører, der ikke tilbyder produkter af særlig god kvalitet. At blive inficeret med Excellentsearch.org virus betyder også, at du vil blive forstyrret af tilfældige popup-annoncer, bannerreklamer eller nye vinduer, der indlæses uden nogen advarsel. Efter et stykke tid vil du være godt træt af misvisende annoncer, og du vil derfor gerne have fat i en løsning, der kan redde din enhed. Selvom programmet kaldes ”ExcellentSearch”, er det ikke ligefrem en fremragende oplevelse, det byder på. Endvidere har udviklerne af netværket ikke fået lavet logoet korrekt: der står ExellentSearch i stedet for ExcellentSearch.

Sådan kan du undgå Excellentsearch.org virus og andre browser hijackere

Excellentsearch.org virus kan komme ind i din enhed uden at tage hensyn til din mening om det. Den kan simpelthen være en konsekvens af en skødesløs holdning til installationsprocesser. Hvis du stadig mener, at en grundindstilling for opsætningsguiden kan give dig al den information, du har brug for, så er du helt bestemt forkert på den. Det er meget klogere at installere programmer i en avanceret/brugerdefineret indstilling, alt efter hvad der er til rådighed. Endvidere skal du downloade programmer fra godkendte softwaredistributører, som ikke er ude på at forsyne dig med modificerede programversioner.

Reimage, Spyhunter og Malwarebytes er som tre superhelte fra tegneserierne, der kommer dig til undsætning. I dette tilfælde vil internetbrugerne blive beskyttet mod malware-forbrydere, som forsøger at forstyrre freden i computerenheden.Automatiske fjernelsesværktøjer til Excellentsearch.org virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Excellentsearch.org Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Excellentsearch.org

Sådan fjernes Excellentsearch.org virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Excellentsearch.org virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Excellentsearch.org virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Aartemis.com virus , Search.ividi.org virus , Royal-Search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Excellentsearch.org virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Excellentsearch.org virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Excellentsearch.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Excellentsearch.org virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Excellentsearch.org virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Excellentsearch.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Excellentsearch.org virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Excellentsearch.org virus fra listen.
Sådan fjernes Excellentsearch.org virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Excellentsearch.org virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Excellentsearch.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Excellentsearch.org virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Excellentsearch.org virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Excellentsearch.org virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Excellentsearch.org virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Excellentsearch.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Excellentsearch.org virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 25, 2017 10:12, januar 25, 2017 10:12
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *