Explorealways.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Vi er meget utrygge ved Explorealware.coms pålidelighed. En endnu ukendt kilde har lanceret en hel serie tvivlsomme søgeprogrammer, som strejfer om på internettet. Vi har allerede skrevet om et af dem: Searchbent.com. De ser ud til at have et næsten identisk layout, det er kun logoet og farven, der varierer. Disse to søgemaskiner har også en anden lighed, og den er, at de ikke producerer rigtige søgeresultater. Faktisk vil den samme meddelelse gøre nar af brugerne og fortælle dem, at der ikke blev fundet nogle links, der matcher de indtastede søgeord. Som du sikkert har gættet, er det bare en dårlig undskyld for Explorealways.com virus udviklernes ubekymrede attitude. Vi har grund til at tro, at denne søgemaskine aldrig er blevet skabt med henblik på at kunne finde rigtige oplysninger. Det er mere sandsynligt, at dette elendige netværk er oprettet for at brase ind i brugernes browsere og udvælge en ny side for de foretrukne præferencer.

Om Explorealways.com virus

Selvom de fleste snedige søgenetværk anses for at være browser hijackere, så producerer de søgeresultater (selvom de gerne omdirigerer brugerne til kendte domæner såsom Google eller Bing). Explorealways.com virus spilder tværtimod ikke sin tid på at være produktiv på nogen måde. Den har kun til hensigt at være tro mod sin natur. Og på grund af disse vilde instinkter har virussen intet problem med at involvere sig i handler med tredjeparter. Det ville være en fejltagelse at antage, at Explorealways.com browser hijacker ikke vil finde en anden måde at vise sin tilstedeværelse på. Programmet kan medføre, at systemet bryder sammen eller fryser, og i nogle tilfælde er folk ikke i stand til at få internetforbindelse. Alle disse problemer er ret almindelige, selv når du ikke er inficeret. Derfor bliver ubetydelige forstyrrelser ofte ikke grundigt analyseret. Ikke desto mindre råder vi alle til at være opmærksomme på deres enhed og dens funktioner. Hvis der opstår nogle tilbageslag hyppigere end normalt, bør man finde ud af, om det måske kan dreje sig om et malwareprogram.

Det vil ikke være nemt at komme af med de modifikationer, som Explorealways.com virus udfører. Man forsøger måske at ændre sin startside, standard søgeudbyder og ny fane-side manuelt, men når man genstarter computeren, vil hijackeren vende tilbage. Den vil på ny forstyrre søgningen med annoncer samt indsamle oplysninger, som faktisk er fortrolige. Nogle tekniske aspekter indsamles automatisk. Hvis dine browserpræferencer forvanskes af Explorealways.com virus, er en fjernelsesproces simpelthen et must.

Således distribueres Explorealways.com virus

Når det drejer sig om distribution af malware, er svaret ikke altid så tilfredsstillende for vores læsere. De hævder altid, at de ikke har haft noget at gøre med inficeret materiale, og at det, ifølge dem selv, bestemt ikke er deres skyld, at de er blevet inficeret. Men vi er dog ikke enige, eftersom brugerne er en stor del af svindlernes plan. Folk accepterer f. eks frivilligt at ændre deres browserpræferencer. I dette tilfælde er ordet ”frivilligt” lidt misvisende. Det ville være mere nøjagtigt at sige, at folk accepterer at installere browser hijackere, fordi de ikke ved, hvad de giver tilladelse til. Så for at nedsætte risikoen for en malwareinfektion anbefaler vi, at man er meget opmærksom på Opsætningsguiden for gratis programmer. Derudover skal man aldrig gå med til at installere yderligere programmer, end dem man oprindeligt ville installere.

Reimage eller Spyhunter er mere end klar til at give en hånd med, når man skal fjerne malware. Hvis du leder efter en langvarig løsning på sikkerhedsproblemer, mener vi, at et anti-malwareprogram er den bedste beslutning. Nedenfor kan du også finde en vejledning til en manuel fjernelse, men dens effektivitet afhænger dog af, om du følger den til punkt og prikke.Automatiske fjernelsesværktøjer til Explorealways.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Explorealways.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Explorealways.com

Sådan fjernes Explorealways.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Explorealways.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Explorealways.com virus og relaterede parasitter såsom www-searching.com virus , Omniboxes.com virus , Webswitch.tk virus , Bogots.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Explorealways.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Explorealways.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Explorealways.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Explorealways.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Explorealways.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Explorealways.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Explorealways.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Explorealways.com virus fra listen.
Sådan fjernes Explorealways.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Explorealways.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Explorealways.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Explorealways.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Explorealways.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Explorealways.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Explorealways.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Explorealways.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 15, 2016 07:46, november 15, 2016 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *