Fake Microsoft Security Essentials Alert Trojan - Hvordan fjernes det?

Fake Microsoft Security Essentials Alert Trojan

Fake Microsoft Security Essentials Alert er intet andet end en Trojaner, som prøver på at overbevise computerbrugerne om, at deres computersystem indeholder virusser og at de nu er nødt til at øge maskinens beskyttelse for at slippe af med de fundne trusler. Til den opgave bliver brugerne anbefalet 35 forskellige anti-spyware programmer, hvor 5 af dem ikke er lovlige: Red Cross Antivirus, Peak Protection 2010, Pest Detector 4.1, Major Defense Kit og AntiSpySafeguard.

Alle disse snedige metoder begynder, lige så snart den trojanske virus trænger ind i systemet. Den starter med at vise advarsler, der ligner det lovlige Windows Microsoft Security Essentials program, og derpå erklærer det, at der er fundet en Trojaner (Ukendt Win32/Trojan). Følgende fortæller programmet, at det ikke er i stand til at fjerne denne Trojaner. Brugerne bliver som regel opfordret til at foretage en online scanning, der viser denne formodede trojaner som en infektion med henblik på at få dem til at klikke på en Gratis Installation knap.

Når de har klikket på den, gentager disse falske programmer automatisk en ”fuld” systemscanning, som tidligere blev foretaget. Folk bliver igen fortalt, at der er blevet fundet en bred vifte af virusser, og at de er nødt til at købe programmet, hvis de gerne vil fjerne truslerne. Denne Fake Microsoft Security Essentials Alert begynder at rapportere sine advarsler, så snart computeren genstarter, og for at gøre dig bange rapporterer den om mange lovlige systemfiler, som f. eks:

Advarsel! Opdatering af database mislykkedes!

Opdatering af database mislykkedes!

Forældet virusdatabase er ikke effektiv og kan ikke garantere en tilstrækkelig beskyttelse og sikkerhed for din pc! Klik her for at få den fulde version af produktet og opdatere databasen!

Applikationen taskmgr.exe startede med succes, men den blev tvunget til at lukke ned af sikkerhedsmæssige grunde.

Det skyldes, at applikationen er inficeret af et ondsindet program, som kan udgøre en trussel for operativsystemet.

Det er stærkt anbefalet at installeret det nødvendige heuristiske modul og foretage en fuld scanning af din computer for at fjerne ondsindet programmer fra den.

Du skal huske på, at Major Defense Kit, AntiSpySafeguard, Red Cross Antivirus, Peak Protection 2010, Pest Detector 4.1 and AntiSpy Safeguard næsten er helt ens, kun deres navne og GUI er forskellige. Du skal ignorere alle pågældende advarsler, og hvis du allerede er blevet narret af Fake Microsoft Security Essentials Alert, Skal du IKKE købe Major Defense Kit. Du SKAL fjerne dette fupnummer, ligesom du skal fjerne AntiSpySafeguard, Red Cross Antivirus, Peak Protection 2010, Pest Detector 4.1 og AntiSpy Safeguard.

OPDATERING!

Hvis du ikke kan starte IE, så justér proxy indstillingerne i Internet Explorer:

  1. Åbn Internet Explorer -> klik Funktioner -> Internetindstillinger
  2. Vælg på fanen Forbindelser og klike derpå på Lan-indstillinger.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, hvor der står Brug en proxyserver til Lan under afsnittet Proxy Server og klik OK.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Fake Microsoft Security Essentials Alert Trojan, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Fake Microsoft Security Essentials Alert Trojan fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-fake-microsoft-security-essentials-alert

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *