FBI Moneypak Virus - Hvordan fjernes det?

FBI Moneypak Virus

FBI Moneypak Virus er endnu en farlig ransomware, der blokerer de udsatte computersystemer, og prøver at få penge fra computerbrugerne. Det bruger navnet FBI og beskylder dig for at have overtrådt loven ved at se og distribuere filer med pornografisk indhold. Ifølge FBI virussets besked, skal du betale en bøde på $200-$400 afhængigt af versionen. Den fortæller dig, at du skal betale gennem Moneypak betalingssystem, hvilket lyder en smule underligt, idet ingen officielle institutioner ville bruge den slags midler til at indsamle bøder. Og det er rent faktisk et fupnummer.

Ingen har imidlertid lyst til at have noget at gøre med FBI, så mange folk tager naturligvis dette fupnummer for gode varer og betaler bøden. Og da den inficerede computer er fuldstændig blokeret, ved folk som regel ikke, hvordan de skal finde en løsning. Selv dit antivirusprogram deaktiveres, efter at FBI Moneypak Virus er kommet ind i dit system. At betale bøden, ser ud til at være den eneste løsning. Desværre forbliver tingene uændret, når man har foretaget pengeoverførslen. Denne ransomware er et rent fupnummer skabt af computerhackere, som kun sigter efter at narre dine penge fra dig. Det lykkes dem at distribuere dette virus gennem forskellige sikkerhedssvagheder. Det kan følge med downloads. Og dit system kan ligeledes inficeres, hvis du besøger nogle ondsindede websider.

Moneypak betalingssystem er et lovligt forudbetalt kortsystem og er ikke tilknyttet svindlerne. Måden hvorpå de forudbetalte kort imidlertid fungerer, gør det utroligt svært, for ikke at sige umuligt at få pengene tilbage. Du skal ikke betale for ransomware, du skal hellere fjerne Moneypak virus.

Metoder til fjernelse af FBI Moneypak Virus

Vær opmærksom på, at der er mange versioner af dette fupnummer, men hver og en af dem kan fjernes med forskellige sværhedsgrader. Det er svært at afgøre den rette metode med det samme, så hvis én metode mislykkes, spring den over og prøv den næste. Vi dækker de fleste metoder fra den nemmeste til den mest komplekse, som kan fjerne dette FBI Moneypak fupnummer.

Den nemmeste måde til at blive fri for FBI Moneypak Virus, er at skanne din PC med spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware fra en upåvirket konto med administrative tilladelser. Hvis du ikke er så heldig at have en upåvirket konto på din computer, er der andre muligheder:

 1. Genstart din computer, tast F8, men den genstarter.
 2. Vælg fejlsikret tilstand med netværk.
 3. Start MSConfig.
 4. Deaktivér opstartselementer rundll32, der tænder enhver applikation i Applikationsdata.
 5. Genstart atter din computer.
 6. Skan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, for at finde filen og fjerne den. Her er en videoguide, som viser hvordan man udfører alle trinene:

Fjernelse af FBI Moneypak Virus, når du kun kan starte i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt

Hvis du ikke kan bruge Fejlsikret tilstand, prøv at genstarte i fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Og her følger en guide til, hvordan du sletter Moneypak Virus ved at bruge den fremgangsmåde:

 1. Genstart i fejlsikret tilstand med kommandoprompt. FBI Moneypak burde ikke starte denne gang.
 2. Kør Regedit. Søg efter Winlogon
 3. Der vil være en nøgle med navnet Shell under Winlogon. Det skulle referere til Explorer.exe eller være blank. Hvis der er noget andet, der refererer til en eksekverbar i en af brugermapperne, udskift den med explorer.exe.
 4. Gem ændringerne. Genstart i fejlsikret tilstand med netværk.
 5. Kør MSConfig og deaktivér alle unødvendige opstartselementer. Genstart normalt, dit system skulle starte uden forstyrrelse af en parasit.
 6. Installér og kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Skan PC’en med det og slet de FBI Moneypak eksekverbare, den finder.

Her er en videoguide, der illustrerer denne metode til fjernelse af virus:

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Fbi Moneypak Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel FBI Moneypak Virus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-fbi-moneypak-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *