FBI ransomware - Hvordan fjernes det?

FBI ransomware

FBI Ransomware er et aggressivt fupnummer, der er blevet spredt på internettet under navnet The FBI Federal Bureau Investigation. Det er en alarmerende besked, der hævder, at din PC er blokeret på grund af flere årsager. F. eks krænkelse af loven om Ophavsret og Relaterede Rettigheder (video, musik, software) og ulovligt brug af eller distribuering af ophavsbeskyttet indhold, at du har set eller distribueret forbudt pornografisk indhold og lignende ting. Beskeden hævder ligeledes, at din computer er inficeret med malware, hvilket er et resultat af at have overtrådt loven med forsømmeligt brug af din personlige computer. Ransomwaren vil bruge fællessætninger uden at komme med den konkrete årsag til blokeringen af din PC, dog vil den gerne skræmme dig med fængselsstraf.

Grundlæggende vil dit system være totalt blokeret, så du vil ikke være i stand til at udrette noget arbejde der. I denne fase er det ret nemt for computerhackere at få penge fra dig, da du ikke er i stand til at gøre noget. Det som FBI Ransomware gør, er at påpege, at du er nødt til at betale bøden på $100-$200 (alt efter versionen) gennem Moneypak, for at kunne åbne din computer. Den fortæller ligeledes, at når du betaler bøden, vil din computer blive tilgængelig indenfor 1 til 48 timer, efter at pengene er sat ind på Statens konto. Så nemt indsamler computerhackere $100-$200 fra hvert offer. Pengene indkasseres ved brug af Moneypak eller PaySafe forudbetalte kort. Derfor er det tydeligt, at FBI Ransomware er et fupnummer. Du skal vide, at denne malware kun er skabt til at skræmme dig og stjæle dine penge. Den eneste måde til at stoppe denne irriterende advarsel, er at fjerne parasitten, og det er stadig muligt på trods af, at din PC er blokeret.

Bemærk: Hvis du kan få adgang til en anden brugerkonto fra den inficerede PC, download Spyhunter til den konto, start det (hvis det er nødvendigt, kør det som inficeret, administrativ bruger). Udfør en fuld skanning. Dette er helt sikkert den nemmeste måde at fjerne FBI Ransomware uden tab af data. Et andet trick er at trække netværkskablet ud, mens PC’en starter og sæt det ind igen nogle minutter efter opstart, for at downloade anti-malware programmer. Hvis du ikke kan få adgang til en anden konto, følg guiden herunder eller ring på nummer +1-888-334-2444 (USA / CA) for hjælp.

FBI ransomware versioner

FBI Moneypak Virus“– De mest almindelig versioner af FBI ransomware, der kræver betaling gennem Moneypak Betalingssystem.

FBI Department of Defense Virus“– Grundlæggende det samme virus som FBI ransomware, den eneste forskel er, at den har et andet design og nævner forsvarsafdelingen. Det er ikke så vidt spredt som FBI virus, men vil udrette de samme ondsindede gerninger på din OS.

FBI Cybercrime Division virus“– En anden type af FBI virus, der referer til Cybercrime Division.

FBI AntiPiracy Warning“– Dette er et symptom på nogle FBI Ransomware – en falsk besked, der hævder, at du har overtrådt nogle love, og på grund af nogle ulovlige aktiviteter udført online, er du nødt til at betale en bøde. Du kan ikke gøre noget på din computer, førend du betaler dem eller sletter dette virus.

FBI Online Agent Virus“– Endnu en version af FBI ransomware, der har et lidt andet udseende. Det blokerer hele systemet og viser en besked, der siger, at du skal betale en bøde på $200, for at kunne åbne computeren igen.

Green Dot MoneyPak Virus“– En mindre FBI virus version, der har et særskilt design. Det er begrænset til en version af trojaner, og således er det nemmere at kunne identificere det korrekt.

Paysafecard virus“- Paysafecard er et forudbetalt kortsystem, der ligner Moneypak. Det bruges af mange versioner af FBI virusser i USA, men paysafecard virusser er ikke så almindelige som dem af Moneypak.

De bedste måder til at blive fri for FBI virus

Der er mange versioner af FBI ransomware, alle med design, der ligner hinanden. Nogle kan blive genkendt på forkert stavning Federal Bureau Investigation virus (“of” mangler), FBI Online Agent, osv. Andre kan man ikke så nemt skelne imellem, da de bruger samme tekst og layout. Der er mere end 10 forskellige familier af trojaner bag dette fupnummer.

For praktiske formål, ligger forskellen i måden hvorpå FBI ransomware starter og i hvilke systemfunktioner det deaktiverer. Denne viden er nok til at finde den mest passende måde til at fjerne dem.

 • Type 1: Versioner, der ikke starter i fejlsikret tilstand og fejlsikret tilstand med netværk.
 • Type 2: Versioner, der ikke starter i fejlsikret tilstand med kommandoprompt, men starter eller viser blank skærm i andre tilstande. Starter normalt med det samme, efter du logger ind uden større forsinkelse.
 • Type 3: Versioner, der deaktiverer alle fejlsikrede tilstande.

Hvis du ikke kan få adgang til en anden brugerkonto, for at køre anti-malware programmer, brug denne vejleding til at fjerne den første type af ransomware:

 1. Genstart og tast F8, mens PC’en starter.
 2. Vælg fejlsikret tilstand med netværk.
 3. Start MSConfig.
 4. Deaktivér opstartselementer rundll32, der starter noget fra Applikationsdata. Du kan valgfrit deaktivere alt, du ikke genkender.
 5. Genstart. FBI ransomware skulle ikke blive indlæst.
 6. Download https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe og skan din PC.

Denne fremgangsmåde vises i videoen herunder.

Til den anden type af FBI ransomware, brug denne vejledning:

 1. Genstart PC i fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Det skulle gøre det muligt at overvinde alle versioner af FBI ransomware.
 2. Kør Regedit.
 3. Søg efter Winlogon elementer. Nedskriv alle filer, det refererer til, som ikke er explorer.exe eller blank. Udskift dem med explorer.exe.
 4. Søg i registreringsdatabasen efter disse filer og slet de registreringsnøgler, der refererer til filerne.
 5. Prøv at genstarte og skan med Spyhunter.

Hvis alt mislykkes, er der den tredje type af FBI fupnumre. Til det er der følgende valgmuligheder:

 1. Forbind din PCs hard drive med en anden PC og kør en fuld systemskanning med anti-malware programmer.
 2. Brug en vekslende OS skanner såsom Norton Power Eraser eller lignende.

Også kendt som:

FBI Virus, FBI Scam

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Fbi Ransomware, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-fbi-ransomware

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *