File Recovery (virus) - Hvordan fjernes det?

File Recovery (virus)

File Recovery virus, også kendt som File Recovery ”virus”, er en ny version af Fake HDD malware. Denne version vil sandsynligvis udskifte Data Recovery og vil inficere pc’erne via forskellige sårbarheder eller social engineering. Til forskel for sin forgænger har den ikke ordet ”smart” ved sig. Disse parasitter anvender som regel diverse exploits pakker, som er i stand til at inficere pc’er, der har ældre versioner af Java, Flash eller PDF Reader. Infektionerne er mere eller mindre lydløse og kræver ikke brugerens indblanding. Derudover kan File Recovery benytte trojanske virusser til distribution, forklædt som system- eller programopdateringer, drivere eller codecs. Derfor er det ekstremt vigtigt at have antivirus- og firewall-beskyttelse på computeren.

Når din pc først er blevet inficeret med denne falske File Recovery virus, vil du se, at din computer begynder at opføre sig underligt. Først og fremmest vil der være notifikationer og advarsler om pc fejl – fejl på harddisken, i Ram, i registreringsdatabasen samt GPU problemer. Dette scareware vil gerne have dig til at tro, at advarslerne er ægte og efterligner nogle af problemerne. Dine programmer kan f. eks forsvinde eller din startmenu vil vise advarsler i stedet for programmer. Du skal ikke tro på advarslerne fra File Recovery men hellere ordne de rigtige problemer på din computer.

File Recovery advarslerne ser typisk således ud:

Der blev ikke fundet system-blokeringer

Dette skyldes højst sandsynligt fejl på harddisken.

Dette kan også medføre eventuelle tab af data.

Hard Drive Boot Sector Reading Error

I løbet af I/O system opstarten, er det nok ikke lykkedes boot device driver at starte boot-enheden. Fil system opstart mislykkedes nok, fordi den ikke genkendte data på boot-enheden.

Hvis du klikker på dem, vil File Recovery Check vinduet starte og registrere forudindstillede fejl. Mange af disse fejl kan ikke løses ved hjælp af software, selvom parasitten hævder, at den kan ordne dem. Det er et sikkert tegn på, at det er fup og fidus. ”Reparér” funktionen vil anmode om penge for at udføre reparationerne. Da det er et falsk program, skal du ikke betale udviklerne af dette malware en eneste krone.

For at fjerne File Recovery svindelprogrammet skal du gøre følgende:

  1. Jeg anbefaler, at du først standser malwareprocessen og scanner for rootkits, der er fulgt med File Recovery scareware. Det kan gøres ved hjælp af Process Explorer, Spyhunter installation eller rkill. Hvis du ikke kan starte IE, så anvend Win+E genvejstast og indtast https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe dér.
  1. Derpå skal du køre en anti-rootkit scanning. Spyhunter eller Hitman Pro har ganske gode og omfattende scannere sammen med anti-rootkit scannere. I andre tilfælde anbefaler jeg TDSS Killer.
  1. Derefter skal du slette File Recovery filerne. Det kan gøres enten automatisk eller manuelt.
  1. Du skal du få vist alle skjulte dokumenter og filer. Start -> run, indtast attrib –h %Documents%*.*

Hvis du ikke kan downloade noget program, kan du prøve at fejl-registrere File Recovery malware med nøglen 56723489134092874867245789235982. Det vil ikke fjerne parasitten, men gøre fjernelsesprocessen lettere.

Video-vejledning til fjernelse af det falske File Recovery

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom File Recovery Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel File Recovery (virus) fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-file-recovery

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *