File Restore (virus) - Hvordan fjernes det?

File Restore (virus)

File Restore virus er et ondsindet program, der er designet af computerhackere, som er ansvarlige for den enorme familie af FakeHDD programmer. Nogle af jer har måske allerede stiftet bekendtskab med File Recovery. Dette program fungerer på nøjagtig samme måde som sidstnævnte: det foregiver at have de samme funktioner som et systemoptimeringsværktøj, men det er slet ikke i stand til at udføre nogle brugbare handlinger. Det egentlige formål ved dette ransomware er at få computerbrugerne med de inficerede maskiner til at tro, at deres system indeholder nogle problemer og at de er nødt til at købe en fuld version af Fire Restore virus for at løse dem.

File Restore virus trænger ind i computersystemet ved hjælp af trojanske virusser, som sikrer, at applikationen infiltreres, uden at computerbrugeren opdager det. Det har ikke brug for en særskilt tilladelse fra brugeren, som først lægger mærke til det, når File Restore allerede er begyndt at virke i systemet. Applikationen kører en falsk scanning og rapporterer om en lang række systemfejl, som i virkeligheden slet ikke findes på din computer. File Restore virus vil imidlertid forsøge at få dig til at købe den fulde version, idet den hævder, at den kan klare alle de problemer, som dit system er udsat for. Her kan du se de systemfejl, som det præsenterer for dig:

Hard drive boot sector reading error

System blocks were not found

Error while relocating TARE sectors

Error 0 – DATA_BUS_ERRORError 0x00000078 – INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Error 0x00000050 – PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

The storage device has failed a self-test

The self-test procedure of the storage device has detected an irreparable error.

SMART state is “Out of order” before the disk scan

Du er nødt til at være meget forsigtig, hvis dit computersystem er inficeret med File Restore, og du skal ikke falde for de vildledende oplysninger, det kommer med. De systemfejl, som programmet beskriver, findes overhovedet ikke på din maskine. Dette badware har intet at gøre med et rigtigt systemoptimeringsprogram, og det er faktisk kun ude på at få fat i dine penge.

Fjern File Restore ransomware, lige så snart du opdager det på din computer. Anvend et anerkendt anti-spyware program, som f. eks Spyhunter og slip af med dette væmmelige malware så hurtigt som muligt. Følg nedenstående punkter for en nemmere fjernelse:

  1. Først anbefaler jeg, at du standser malwareprocessen og scanner mod rootkits, der ledsager File Recovery scareware. Det kan gøres ved hjælp af Process Explorer, Spyhunter installationsprogrammet eller rkill. Hvis du ikke kan starte Internet Explorer, så anvend Win+E hotkey (genvejstast) og indtast https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe dér.
  2. Derpå skal du køre en anti-rootkit scanning. Spyhunter eller Hitman Pro har ret gode generiske scannere sammen med anti-rootkit scannerne. I andre tilfælde anbefaler jeg TDSS Killer.
  3. Slet derefter File Restore filerne. Det kan gøres enten manuelt eller automatisk.
  4. Få vist alle de skjulte dokumenter og filer. Start -> kør, indtast attrib –h %Documents%*.*

Hvis du ikke kan downloade nogle programmer, kan du prøve med fake-register File Restore malware med nøglen 08467206738602987934024759008355 (Vi takker Siri for at dele de oplysninger med os). Det vil ikke fjerne parasitten men forenkle fjernelsesprocessen.

Video vejledning, der viser fake File Restore fjernelsen

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom File Restore Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel File Restore (virus) fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-file-restore

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *