Finance Alert - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Finance Alert beskrives som et værktøj, der informerer brugerne om ændringer i finansverdenen, og hvordan de skal reagere på dem, for at opnå gevinst. Men det er imidlertid en beskrivelse, der ligger langt fra virkeligheden. Når programmet først er installeret, vil det vise diverse annoncer direkte i dine netbrowsere. Det er ikke kun generende og forstyrrende, men også skadeligt. Selvom du kan downloade denne applikation fra den officielle webside på http://financenewsalert.com/index.html, så er det som regel ikke sådan den bliver installeret. Finance Alert følger med andre gratis applikationer, og bliver installeret uden at computerbrugerne selv er klar over det.

Finance Alert

Hvis din computer er inficeret med dette adware, så skal du gøre således. Download et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes, installer det og scan din PC. Det vil finde og fjerne Finance Alert automatisk. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover. Det anbefales at scanne dit system ind imellem med et af disse programmer, så du sikrer dig, at din computer ikke er inficeret. Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget anti-malware software, kan du fjerne Finance Alert manuelt. I slutningen af denne artikel kan du finde vores vejledning, der trin for trin kan hjælpe dig med at fjerne Finance Alert. Og vil du gerne vide mere om Finance Alert, skal du blot læse videre.

Om Finance Alert

Finance Alert fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Det kategoriseres som et adwareprogram, fordi det viser forskellige annoncer i dine netbrowsere. De kan fremkomme i alle mulige former, såsom kontekstuelle, pop-up, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. De dukker for det meste op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til en yderst favorabel pris. Selvom annoncerne virker meget tillokkende, skal du ikke have tillid til dem, for de er blot et trick til at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på dem.

Finance Alert virker som et mellemled mellem dig og annoncører. Det er et reklamenetværk, der mest bliver brugt af cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere. Da de ikke har adgang til nogen lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom Finance Alert til at reklamere for deres websider. Det er grunden til, at du ikke skal klikke på de annoncer, og derfor kategoriserer vi denne applikation som ondsindet. Hvis du klikker på en annonce, der vises af Finance Alert, vil du straks blive omdirigeret til en anden webside, der kan tilhøre cyber kriminelle, og det kan få din computer inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på de sider.

Finance Alert har til hensigt at få dig til at klikke på de annoncer. De er som regel markeret med et slogan såsom ”Ads by Finance Alert” eller ”Brought to you by Finance Alert”. Ejerne af denne applikation bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem. Det er grunden til, at Finance Alert indsamler dine personlige oplysninger – søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, IP og e-mailadresser samt endda din geografiske placering. Tredjeparterne tilpasser deres annoncer i henhold til de indsamlede data, så de virker endnu mere relevante og tiltrækkende i dine øjne, idet de er baseret på dine interesser og søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem.

Således distribueres Finance Alert

Du ved allerede, at denne applikation distribueres bundtet med andre freebies. Dvs. når du downloader og installerer et gratis værktøj fra en webside, der virker mistænkelig, er der risiko for, at Finance Alert vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Du kan dog forhindre, at det sker, hvis du undgår at downloade software fra upålidelige kilder. Men hvis du imidlertid ikke har andre muligheder, skal du være yderst opmærksom under installationen af freebies. Vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, og lad være med at springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden uden at læse al information først). Det vil ligeledes være klogt at læse vilkår og betingelser. Hvis du lægger mærke til, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, da det kan være Finance Alert eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Finance Alert

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Finance Alert, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Finance Alert ads

Sådan fjernes Finance Alert ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Finance Alert installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Finance Alert
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Finance Alert fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Finance Alert samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Finance Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Finance Alert fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Finance Alert. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Finance Alert eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Finance Alert, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Finance Alert fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Finance Alert samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Finance Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Finance Alert fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Finance Alert fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Finance Alert. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Finance Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Finance Alert skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 24, 2015 08:49, februar 24, 2015 08:49
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *