Finding Discount - Hvordan fjernes det?

Finding Discount

Finding Discount er endnu et ondsindet program, som ikke bør være installeret på din computer. Det kategoriseres som adware på grund af de adskillige ondsindede handlinger, det udfører. For det første vil det vise diverse annoncer i dine netbrowsere. Annoncerne er ikke blot generende, men også skadelige. Det kan få uønskede følger. For det andet vil det indsamle forskellige oplysninger om dine personlige søgevaner på internettet og videresende dem til tredjeparter. Selvom Finding Discount bliver installeret på computeren, uden at brugeren selv er klar over det, kan det nemt opdages, når det først er inde i systemet. De fleste af annoncerne, der vises af dette malware, er markeret med en tekst, såsom ”Ads by Finding Discount” eller ”Brought to you by Finding Discount”. Hvis du har bemærket det i en af dine netbrowsere, er din PC helt afgjort inficeret og du er nødt til at gøre ved sagen, for at løse dette problem.

Du kan vælge mellem to måder, der kan fjerne denne ondsindede infektion. Hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne computer virusser, bør du fjerne Finding Discount automatisk. Du skal blot downloade og installere et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes. Scan din computer med et af disse værktøjer og det vil automatisk finde og fjerne truslen. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have den slags applikation installeret på din PC. Du kan ligeledes benytte andre anti-malware programmer efter eget valg. Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra sikkerhedssoftware, kan du også fjerne Finding Discount manuelt. Hvis du ikke aner, hvor du skal starte, skal du blot rulle ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin Finding Discount manuelle fjernelsesvejledning. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil dermed være i stand til at fjerne denne infektion fuldstændigt.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende denne fjernelsesproces eller selve infektionen, skal du endelig ikke tøve med at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at besvare dem så godt vi kan. Og hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Finding Discount, skal du blot læse videre.

Om Finding Discount

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Selvom det beskrives som et værktøj, der skulle kunne hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at skaffe dig diverse kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online, har den beskrivelse intet med virkeligheden at gøre. Alle de tilbud og kuponer fremkommer som irriterende annoncer. Annoncerne kan blive vist i forskellige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue i din netbrowser. Tilbuddene virker ret tiltrækkende, men du skal ikke falde for dem – det er kun et udspekuleret trick, for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af dem. De tilbud er som regel falske, og de kan få uønskede følger.

Vi kan ikke anbefale, at du klikker på de annoncer, der vises af Finding Discount, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der kan tilhøre cyber kriminelle. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de websider.

Finding Discount kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres produkter samt skabe trafik til deres websider. Så hvis dette adwareprogram er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er virkelig farligt.

En anden uønsket egenskab ved Finding Discount er indsamling af data. Efter installation vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, eller endda dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede oplysninger, og gør dem således endnu mere relevante og tiltrækkende for brugerne, og dermed stiger chancen for, at de vil klikke på en af annoncerne. Og det er netop det væsentligste formål med Finding Discount, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert eneste klik, brugerne foretager på dem. De skaber nettrafik og finder kundeemner.

Således distribueres Finding Discount

Du kan blive inficeret med dette ondsindede program blot ved at downloade og installere gratis software fra upålidelige websider. Når du for eksempel downloader og installerer en PDF generator eller media player fra en webside med et tvivlsomt ry, er der risiko for, at Finding Discount vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du helst kun benytte velkendte og pålidelige websider. Hvis du imidlertid ikke har andet valg, skal du være yderst opmærksom under installationen.

Du skal ikke springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden uden først at læse al information først) og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde – det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage nødvendige ændringer. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være krydset af for dig. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype. Det er ligeledes klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være Finding Discount eller andet adware.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Finding Discount 2, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af Finding Discount ads

Sådan fjernes Finding Discount ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Finding Discount installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Finding Discount
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Finding Discount fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Finding Discount samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Finding Discount, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Finding Discount fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Finding Discount. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Finding Discount eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Finding Discount, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Finding Discount fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Finding Discount samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Finding Discount, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Finding Discount fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Finding Discount fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Finding Discount. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Finding Discount, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-finding-discount

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *