Firefox need to update immediately virus - Hvordan fjernes det?

Firefox need to update immediately virus

“Firefox need to update immediately” virus er en falsk sikkerhedsbesked, som forstyrrer ens arbejde i Mozilla Firefox browseren. Der står i beskeden, at din version af Firefox er sårbar og har brug for at blive opdateret. Den advarer også, at det kan skade dit system, og at nogle af dine fortrolige oplysninger endda kan blive misbrugt. Så du er næsten tvunget til at klikke på ”Start opdateringsprocessen”, da programmet hævder, at du ellers vil udsætte din sikkerhed for fare.

Selvom beskeden virker meget troværdig, har den i virkeligheden intet at gøre med din browsers sikkerhed. Det er blot endnu et badware, der er skabt af it-kriminelle, som prøver at få penge fra mindre erfarne computerbrugere. Prøv at kigge nærmere på ”Firefox need to update immediately” beskeden:

Firefox need to update immediately!

Din version af Firefox (18.0) er sårbar og har brug for en opdatering.

Angrebssider forsøger at installere programmer, som stjæler fortrolige oplysninger, at anvende din computer til at angribe andre eller at skade dit system.

Nogle angrebssider distribuerer skadeligt software med vilje, men mange er kompromitteret uden indehavernes viden eller tilladelse.

Start opdateringsprocessen

I øjeblikket spredes denne besked vidt og bredt, og du kan også blive offer for den. Mange computere bliver inficeret, fordi Mozilla Firefox er en af de mest populære browsere i disse dage. Du skal ikke tro på beskeden, da du kun vil bane vej for it-kriminelle, så de kan få fat i dine penge. Den har intet som helst at gøre med din browsers version, og du skal simpelthen bare overse beskeden.

Du er nødt til at fjerne ”Firefox need to update immediately” fra din computer, så snart du modtager beskeden. Genstart din computer og vælg Fejlsikret tilstand med netværk. Stands alle processer, registreringsdatabaseposter samt relaterede filer fra Jobliste. Åbn Kontrolpanelet og fjern alle filer, der tilhører ”Firefox need to update immediately” virus. Til sidst skal du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, f. eks Spyhunter eller andet anti-spyware, som du har tillid til.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Firefox Need To Update Immediately Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Firefox need to update immediately virus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-firefox-need-to-update-immediately

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *