FLV Player Virus - Hvordan fjernes det?

FLV Player Virus

FLV Player er et legitimt program til at se flash filer med. Denne applikation er gratis og den kan downloades fra internettet. Du bliver også tit foreslået at downloade det, hvis du forsøger at se nogle videoer online eller spille musik. Mange computerbrugere har for nylig rapporteret om, at de har modtaget popup annoncer, der tilbyder at downloade denne afspiller eller at få en opdatering til den, for eksempel Static.bestusefuldownloads.com popup. Men du skal imidlertid vide, at det kun er et forsøg på at få dig til at downloade noget ubrugeligt eller endda skadeligt, idet den benytter FLV Player navnet.

Hvis du har modtaget en meddelelse, der foreslår dig at downloade denne afspiller, skal du holde dig væk fra den. FLV Player virus distribueres via malware samt andre uønskede programmer, eller via kompromitterede hjemmesider. Det er meget sandsynligt, at programmet er trængt ind i dit system, mens du var i gang med at downloade noget fra internettet. Det kan ligeledes være et tegn på, at din computer indeholder en adware eller andet potentielt uønsket program, hvilket frembringer disse falske meddelelser.

Du skal være mere forsigtig med dine downloads fra internettet, hvis du gerne vil undgå den slags applikationer fremover. Du skal sørge for altid at vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, i stedet for en hurtig en af slagsen, og du skal omhyggeligt følge hvert et punkt. Hvis du bliver tilbudt at installere FLV Player, skal du fravælge sådan en indstilling.

Du skal fjerne FLV Player virus, så snart du opdager den i dit system. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 gå til Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer. Søg efter programmet i programlisten og afinstaller det derfra. Det kan ligeledes være nyttigt at scanne med anti-malware programmer, såsom Spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware, så du kan være sikker på, at der ikke er nogen uønskede programmer i din computer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Flv Player Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-flv-player-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *