FunDeal Ads - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

FunDeal er et andet forstyrrende adwareprogram, som kan blive installeret på computeren uden dit samtykke. Desværre kan du ikke have tillid til dette program, da dets aktiviteter har relation til tredjeparterne og tilknyttet markedsføring. Men det følger imidlertid ofte med andet software, og det kræver ikke brugerens tilladelse for at blive installeret. Når FunDeal er inde i systemet, overtager det din Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, og gør din søgning meget kompliceret.

Du bør være mere forsigtig med dine downloads fra internettet, så du kan undgå at installere FunDeal. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, når du downloader nye softwareprogrammer fra internettet, samt følge deres installationspunkter meget omhyggeligt. Fravælg alle indstillinger, der tilbyder ekstra downloads, hvis du ikke kender dem. Hvis dit system allerede er ramt, er der flere måder, du kan opdage det på.

Adwareprogrammet udvikler tilpassede annoncer i henhold til dine søgevaner, for at sikre, at du vil blive interesseret og klikke på dem. FunDeal Ads vises hver gang, du søger på internettet, og de er virkelig forstyrrende. Det kan ikke anbefales at klikke på tilfældige annoncer, som du ser under din søgning. Uendelige annoncer antyder helt klart, at der er et adware infiltreret. Du bør løse problemet ved at fjerne FunDeal fra din computer.

Nedenfor kan du finde en vejledning, der beskriver, hvordan du fjerner FunDeal Ads. For at fjerne programmet automatisk, skal du scanne din PC med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Hvis du foretrækker at gøre det manuelt, skal du blot følge punkterne nedenfor. Og glem ikke at opgradere dit anti-malware værktøj til den seneste version, så du kan være sikker på, at den automatiske fjernelse vil lykkes.

Særlig Vejledning til fjernelse af FunDeal

Fjernelse af FunDeals hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter FunDeal og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af FunDeal fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til FunDeal og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af FunDeal fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til FunDeal samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af FunDeal fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner FunDeal. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til FunDeal Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom FunDeal Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
februar 27, 2015 08:38, juni 14, 2018 19:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *