GamesDesktop - Hvordan fjernes det?

GamesDesktop er en irriterende applikation, der er opført som en adware som følge af flere ondsindede handlinger, den udfører. For det første vil den vise annoncer i alle dine netbrowsere. For det andet vil den indsamle dine private oplysninger og kan infiltrere andet malware i din computer. Det er mere end grund nok til at fjerne dette uønskede program. Hvis du fortsat har den installeret i din computer, kan du få alvorlige problemer. Idet GamesDesktop bliver tilføjet systemet uden at brugeren selv er klar over det, vil du først bemærke det, når programmet allerede er inde. Men så er det til gengæld heller ikke til at overse, fordi alle annoncer, der vises af GamesDesktop, er markeret med slogans ”Ads by GamesDesktop” eller ”Brought to you by GamesDesktop”. Hvis du har bemærket dette, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen med det samme, for at løse problemet.

Hvis du gerne vil fjerne GamesDesktop, har du to muligheder – du kan enten gøre det manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at løse den slags problemer, anbefaler vi, at du gør det automatisk. Det er en meget nemmere og effektiv måde. Du skal blot downloade og installere et af disse anti-malware programmer: SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. Det vil automatisk finde og fjerne truslen samt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover. Hvis du imidlertid mener, at du selv er i stand til at fjerne GamesDesktop, så rul ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse af GamesDesktop. Vi har udviklet den for at hjælpe dig igennem denne komplicerede proces det er at fjerne virusser.

Hvis du gerne vil vide mere om de specifikke funktioner ved GamesDesktop, skal du blot læse videre. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at stille dem i kommentarsektionen nedenfor.

Om GamesDesktop adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome og Internet Explorer. Når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Annoncerne kan blive vist i alle de mest almindelige former, herunder i-tekst, pop-up, pop-under, banner eller kontekstuelle reklamer. En ny fane eller endog et nyt vindue kan ligeledes blive åbnet i din browser. Selvom annoncerne virker meget tiltalende, kan vi ikke anbefale, at du klikker på nogen af dem. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, og det udsætter dig for fare. Din computer kan blive inficeret på den måde, eller hvis du forsøger at købe noget på hjemmesiderne, kan du blive snydt og miste dine hårdtjente penge.
GamesDesktop

GamesDesktop er som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da disse er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres produkter samt føre trafik hen til deres hjemmesider. Så hvis GamesDesktop er installeret på din computer, kan diverse cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere nå dig direkte i din netbrowser hver dag.

GamesDesktop

En anden uønsket egenskab ved GamesDesktop er indsamling af data. Denne ondsindede applikation vil indsamle alle mulige former for information om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, eller endda dine IP og e-mail adresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem dermed endnu mere interessante for brugerne, hvilket øger chancen for, at de vil klikke på en af de annoncer. Og det er netop det vigtigste formål med GamesDesktop, da ejerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på annoncerne, som vises dig.

Således distribueres GamesDesktop

Måden, hvorpå GamesDesktop bliver distribueret, er fælles for al adware – det følger med andre gratis applikationer, såsom diverse media players eller PDF generators. Det vil sige, at når du downloader og installerer en gratis applikation fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at GamesDesktop vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det.

For at undgå at installere uønsket software, skal du være yderst opmærksom under installationen af freebies. Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Du skal ikke forhaste dig, idet noget af den vigtigste information kan blive vist i en meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade det, da det muligvis kan være GamesDesktop eller andet malware.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Gamesdesktop, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af GamesDesktop Ads

Sådan fjernes GamesDesktop ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom GamesDesktop installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til GamesDesktop
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af GamesDesktop fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med GamesDesktop samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GamesDesktop, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse GamesDesktop fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner GamesDesktop. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af GamesDesktop eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GamesDesktop, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse GamesDesktop fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med GamesDesktop samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GamesDesktop, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man GamesDesktop fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse GamesDesktop fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på GamesDesktop. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GamesDesktop, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-gamesdesktop

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *