Genieo Search - Hvordan fjernes det?

Genieo Search

Genieo Search er en browser hijacker, der distribueres til tilfældige computersystemer bundtet med gratis applikationer fra internettet. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det din standard søgemaskine og startside til search.genieo.com. Problemet med den webside er, at den ikke leverer gode søgeresultater, idet den inkluderer tonsvis af sponsorerede links. Programmet søger på den måde at øge trafikken til bestemte sider, men det er til stor ulempe for brugeren.

Hvis du gerne vil undgå at installere programmer som Genieo Search, skal du være meget forsigtig med dine downloads fra internettet. Programmet er som regel bundtet med gratis video- eller musikafspillere og lignende software. Ved et af installationspunkterne er du i stand til at vælge hvilke programmer, du gerne vil installere. Du rådes på det kraftigste til at fravælge alle ukendte applikationer, så du kan undgå problemer.

Genieo Search registrerer også dine søgeaktiviteter og kan få adgang til dine brugernavne og kodeord. Disse data kan blive sendt videre til tredjeparterne, som kan bruge informationen til markedsføring. Din it-sikkerhed kan ligeledes være i fare som følge alle de omdirigeringer, der kan lede dig hen til inficerede websider, hvor du kan få installeret meget mere alvorlige trusler i form af diverse malwareprogrammer. Du anbefales at fjerne Genieo Search fra din computer, så snart der er tegn på den i dit computersystem.

For at fjerne Genieo Search skal du åbne Kontrolpanelet -> Tilføj og Fjern programmer listen og afinstallere det derfra. Det er vigtigt, at du fjerner alle andre programmer, der er installeret med denne hijacker, da nogle af dem ellers kan blive downloadet igen eller nulstille browserindstillingerne igen. Scan med Spyhunter, for det er velegnet til at identificere den slags programmer. Du bør også tjekke browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se Genieo Search på listen, skal du anvende et anti-malware værktøj, såsom Spyhunter og scanne din computer med det. Når du afinstallerer programmet fra din computer, ændrer det dog ikke dine søgeudbydere, det forhindrer blot annoncerne i at dukke op på din computer. Så du er selv nødt til at ændre indstillingerne. Følg vejledningen herunder, alt afhængig af hvilken browser du bruger:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Redigér standardsøgninger.
 3. Fjern Genieo Search fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner.
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Genieo Search, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Genieo Search fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-genieo-search

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *