Giant Savings - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Giant Savings er et adwareprogram, der er skyld i, at der vises diverse kuponer, specielle rabatter og tilbud, når du søger på internettet. De kan blive vist som et Giant-Savings tag i øverste højre hjørne af dit browservindue, som pop-up vinduer eller i-tekst stikord. Applikationen bliver tilføjet dine computerfiler som en værktøjslinje. Denne plugin er udviklet af Amazing Apps med det formål, at man kan spare penge, når man handler online. Mens det kan være nyttigt af og til at få særlige tilbud og således bruge færre penge, er problemet bare det, at idet Giant Savings er gratis for slutbrugerne, skaffer det økonomisk gevinst for udviklerne ved at vise forskellige annoncer. Og de kan være ret generende.

Et andet problem vedrørende denne plugin er, at den kan være bundtet med tredjeparts software, såsom søgemaskineværktøjslinjer. Det betyder, at når du tilføjer Giant Savings, vil du ligeledes være nødt til at tilføje andre applikationer, som forårsager, at din startside, standard søgemaskine samt nyt faneblad vil blive ændret til dem, som fremmes af applikationen. Derudover vil dine søgevaner på internettet blive overvåget, så snart du installerer denne plugin. Noget af informationen kan være personligt identificerbar. Oplysningerne deles med markedsføringsmæssige kampagner og kan blive brugt til at vise målrettede annoncer.

Du kan downloade Giant Savings fra den officielle hjemmeside eller fra de affilierede, men det sker dog ret sjældent. Som regel klager computerbrugerne over, at de lige pludselig er blevet inficeret med dette adware. Sandheden er den, at de højst sandsynligt selv har installeret den, idet applikationen er bundtet med freeware. Nogle af de programmer, som er kendt for at distribuere Giant Savings er 1ClickDownload, Yontoo og FBPhotoZoom. Hvis du gerne vil undgå at blive inficeret med adware og browser hijackere, skal du altid vælge en brugerdefineret installation, når du tilføjer din computer programmer, og du skal fjerne alle afkrydsningsfelter med ubekendte applikationer. Hvis du har selv den mindste mistanke om, at der er noget galt med det software, du er ved at installere, skal du standse processen.

Vejledning til Fjernelse af Giant Savings:

Hvis du gerne vil fjerne Giant Savings, er du nødt til at afinstallere den fra Kontrolpanelet. Du er ligeledes nødt til at fjerne den fra browserudvidelserne i Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Du skal tillige se efter den i Registreringsdatabasen; dér er du nødt til at slette filer, som har forbindelse til dette adware. Endelig skal du slette alle cookies. Det kan være, at du er nødt til manuelt at nulstille din startside, standard søgemaskine samt nyt faneblad for det tilfælde, at der er blevet installeret en browser hijacker sammen med Giant Savings. Vi anbefaler kun en manuel fjernelse, hvis du har tilstrækkelig med computererfaring, så du ikke forårsager mere skade i din computer ved at fjerne nyttige systemfiler. Hvis du er usikker eller du gerne vil fjerne problemet hurtigt muligt, så bør du benytte særlige automatiske fjernelsesværktøjer, såsom Spyhunter. Du skal være opmærksom på, at der som regel bliver tilføjet mere end et adwareprogram og/eller browser hijacker, og i nogle tilfælde kan computeren blive inficeret med virusser, mens disse uønskede applikationer er aktive. Anti-malware programmer, såsom Spyhunter vil klare alle disse problemer. Hvis du foretrækker at benytte andet software, så skal du først undersøge nøje, om det kan bruges til denne type infektioner, for der er mange, som ikke kan finde adware/browser hijackere.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Giant Savings

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Giant Savings, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Giant Savings fjernelse

 
 

Giant Savings skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 8, 2015 07:49, maj 8, 2015 07:49
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *