Go.mobifoth.com Pop-up - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
Andre navne: Unseen virus
 

Mobifoth.com virus er en webside, der formodentlig har tjent en masse penge i løbet af de foregåede par måneder. Og folk havde stort set ingen anelse om, at en annoncebaseret udvidelse, som ligner Always Weather, var den skyldige. Der er skrevet tonsvis af indberetninger på forskellige domæner for teknisk support, og de personer, som har skrevet dem, understreger, at deres søgning har været under stærk indflydelse af et ukendt malware. Vi analyserer lignende annoncebaserede infektioner dagligt, og en af dem er Win0rr02x012417ml.club pop-up, som har generet en masse internetbrugere.

Den skadelige udvidelse Unseen er ansvarlig for Go.mobifoth.com virus

Det tog imidlertid ikke lang tid for sikkerhedseksperterne at finde ud af, hvilken parasit der er ansvarlig for frembringelsen af mobifoth.com pop-up. ”Unseen” browserudvidelsen er skyld i, at denne pop-up hele tiden dukker op, og vi opfordrer alle til at fjerne denne udvidelse hurtigst muligt. Dens aktivitet minder om en adware-parasit (for eksempel Ezupdater, men den er i stand til at gøre langt mere skade, end man lige forventer.


Go.mobifoth.com virus

Ofrene antyder, at Unseen-udvidelsen også kan modificere browserens startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side. SearchRocket hijacker kan få tildelt disse positioner. Derudover er Unseen malware allerede én gang før blevet fjernet fra Google-butikken, fordi brugerne konstant angav det som skadeligt. Men udvidelsen dukkede op i Chrome Web Store igen. Selvom det kan være praktisk at fjerne ”seen ”-funktionen fra Facebook Messenger, vil denne udvidelse være ansvarlig for en meget mistænkelig aktivitet.

Hvis brugerne ikke får fjernet Mobifoth.com virus grundigt og hurtigt nok, vil der ikke være en ende på de forstyrrende omdirigeringer og fremvisninger af popup-annoncer (InstaPage). Men én person har fortalt om en endnu mere skadelig ting, som vedkommende har været vidne til på sin computer:


Unseen malware virus

”Inden min første nulstilling uploadede jeg nogle baggrundsbilleder til drevet. Der var ingenting i den mappe, KUN baggrundsbilleder. Jeg tjekkede mit drev, og dér var TeamViewer.exe. Slettede den og ændrede min adgangskode.

EFTER min første nulstilling så alting fint ud. Men da jeg faldt i søvn og tændte min computer igen, var de samme steder der. Det var åbenbart fordi, jeg ikke havde fjernet Unseen. Men jeg tjekkede mine ”for nyligt tilføjede” programmer og fandt Chrome Remote Desktop. Det er simpelthen for groft til at være et tilfælde.

Jeg tror, at hensigten er at få kontrol over computeren, og ikke kun at genere med annoncer. Så afinstallér den omgående!”

Efter at have læst det, ser det ud til, at Unseen malware ikke blot har til hensigt at vise Go.mobifoth.com popup og forvirre brugerne, men at den også har et farligt formål. Applikationer, såsom TeamViewer.exe og Chrome Remote Desktop, blev installeret uden brugerens viden. Derfor er det rimeligt at sige, at malwareprogrammet ønsker at få fjernadgang til operativsystemet (Wikipedia). Og fra denne position kan hackerne kontrollere operativsystemet. Det er en ret foruroligende oplysning, som bør være en af de væsentligste grunde til, at man straks fjerner Unseen udvidelsen.


Mobifoth.com virus

Unseen browserudvidelsen har været fremme i et godt stykke tid, og mange folk har indlemmet den i deres browser. Denne malware-parasit har vist sig at være ekstrem snedig og vanskelig at få fat på, da mange sikkerhedsprogrammer ikke har kunnet spore den som farlig. Prøv at se nærmere på denne melding fra en bekymret bruger:

”Der åbnes spam-faner, når jeg skifter fra et vindue og tilbage til Chrome. Jeg har ledt efter adware-programmet i de foregåede to dage. Og der har ikke været bid, efter at jeg har scannet min computer med malwarebytes, adwcleaner, JRT, HitmanPro, Kaspersky for at finde underlige udvidelser og det installerede program. Jeg er tæt på at give op og geninstallere min computer. Jeg husker, at en anden webside, der åbnede op, omfattede mytabtv og andre fodboldannoncer”.

I april var Mobifoth.com virus blevet ret populær og generede mange brugere. Gentagende gange forekom der omdirigering til det ukendte domæne, og det var næsten umuligt at standse. Pop-ups fra dette domæne var hovedsageligt noget brugerne af Google Chrome og Internet Explorer kunne komme ud for. De fleste af de viste annoncer kan være på russisk, men der kan også være andre annoncer. Man har opdaget, at brugere er blevet præsenteret for noget svindel i form af teknisk support som følge af denne skadelige Unseen virus.

Fjern det skadelige værktøj Unseen for at stoppe Mobifoth.com pop-up

Hvis du gerne vil standse den skadelige aktivitet, er du nødt til at fjerne Unseen virus fra din browser. Fjern denne udvidelse fra listen med aktive tilføjelser. Det skulle være nok til at forhindre salgsfremmende indhold i at dukke op. Nogle brugere har også antydet, at key-logging også er en mulighed, som den skadelige udvidelse kan udsætte sine brugere for. Alle disse oplysninger gør det soleklart, at Go.mobifoth.com pop-up er et klart tegn på en infektion med en mistænkelig adware-parasit. Fjern den så hurtigt som muligt, så du undgår yderligere skade. Endvidere råder vi dig til at scanne hele dit operativsystem med Reimage, så du kan sikre dig, at din enhed ikke er under indflydelse af andre trusler.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Go.mobifoth.com pop-up

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mobifoth Pop-up, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
oktober 1, 2017 20:44, oktober 1, 2017 20:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *