GoCheapR - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
Andre navne: GoCheapR virus
 

GoCheapR er en applikation, der er dedikeret til at hjælpe sine brugere med at finde de bedste tilbud, når de handler online. Den er imidlertid kategoriseret som en adware og et PUP (potentielt uønsket program), som følge af flere skadelige handlinger, den udfører. Den fungerer som en browsertilføjelse, som kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera og Internet Explorer. Den vigtigste forskel mellem GoCheapR og alle andre adware af denne type, er nok den, at GoCheapR er i stand til at arbejde ikke kun i Windows OS, men ligeledes i Mac OS X. Det betyder, at Apple brugere ikke kan føle sig sikre mere, idet deres computer nu også er sårbar. Endnu en af GoCheapRs egenskaber, som skiller sig ud fra de andre adware er, at den har en rigtig nydelig hjemmeside (du kan selv se efter på www.gocheapr.com). Hvis du besøger den, finder den automatisk din netbrowser og tilbyder dig at downloade GoCheapR tilføjelsen. Den hævder, at du vil få de bedste tilbud og kuponer fra e-butikker, såsom buy.com, beauty.com, drugstore.com, shoes.com, ebay.com eller amazon.com, men du skal ikke tro på det.

Som du kan se, så er GoCheapR tilføjelsen helt gratis. Så hvad er pointen med denne software? Hvordan tjener de penge? Det er ganske nemt at besvare disse spørgsmål. GoCheapR er et reklamenetværk, der er tilgængeligt for alle. Det er den vigtigste grund til, at du ikke skal bruge den. Det er ikke en hemmelighed, at diverse cyberkriminelle, såsom udviklere af malware eller svindlere anvender dette reklamenetværk, for at fremme deres produkter og tjenester for brugerne. Så GoCheapR vil hverken spare dig tid eller penge. Du kan kun blive snydt, hvis du forsøger at købe produkter, som GoCheapR tilføjelsen reklamerer for. Vi kan ikke anbefale, at du klikker på disse annoncer, der vises af GoCheapR tilføjelsen, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmeside. Denne kan være inficeret af cyberkriminelle og det kan resultere i, at din computer bliver angrebet af endnu mere malware. Eller du kan blive snydt og miste dine penge eller private oplysninger. Planen med GoCheapR er ganske simpel – den overbeviser internetbrugere om, at det er et nyttigt værktøj, som vil spare deres penge. Naive computerindehavere downloader og installerer denne tilføjelse i deres PC. Når det først er gjort, begynder GoCheapR at vise diverse reklamer til brugerne, som tror, at tilbuddet er ægte, og tredjeparterne betaler udviklerne af GoCheapR penge for hver visning af deres indhold. Når brugerne af GoCheapR indser, at denne applikation alligevel ikke er så nyttig, som de troede og finder annoncerne virkelig generende, prøver de at slippe af med den, men det er ikke så nemt, som at installere den. Hvis du dog fortsætter med at læse denne artikel, vil du finde ud af, hvordan du selv kan gøre det.

Det vigtigste formål med GoCheapR er at få dig til at klikke på de annoncer. Ejerne af denne applikation tjener penge på at udvikle nettrafik og finde kundeemner. Det er grunden til, at dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, MEST besøgte sider eller endda IP adresse, vil blive indsamlet og videregivet til de førnævnte tredjeparter. De tilpasser deres annoncer i henhold til de oplysninger, så annoncerne virker mere tillokkende og relevante for dine søgevaner. Selvom den ikke officielt er en farlig virus, kan en masse brugere tro det, idet GoCheapR bliver installeret i computersystemet uden at de er klar over det. Det følger med gratis software. Værktøjet kan også følge med en spam e-mail, så pas på. Det er ikke særligt risikabelt, hvis du ikke klikker på en af de annoncer, der vises af GoCheapR, men det kan stadig ikke anbefales at beholde den slags program i dit operative system, for du vil ikke drage nogen fordele af det og det kan give dig problemer.
Screen Shot 2014-08-25 at 14.01.04

Som vi nævnte før, så kan GoCheapR blive downloadet fra den officielle hjemmeside, men som regel er det ikke tilfældet. For det meste følger det med andet software, som kan downloades fra internettet. Med andre ord, når du downloader og installerer et freebie program, vil GoCheapR blive installeret sammen med det. For at undgå at det sker, bør du være yderst opmærksom under installationen af software, der er downloadet fra mistænkelige hjemmesider. For det første skal du ikke springe noget trin over. Og du skal ikke bare klikke ”næste” eller ”accepter”, før du har læst det hele. Læs ligeledes alle Vilkår og Betingelser. Vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, så du er i stand til at se alle valgmuligheder. Hvis du bemærker, at der er noget ekstra software, du ikke var klar over ville blive installeret sammen med det andet, skal du ikke tillade det, da der er risiko for, at det kan være en adware eller anden type malware. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du ikke vente, men tage de nødvendige foranstaltninger, for at slippe af med denne virus. For at gøre det, anbefaler vi at bruge et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Du skal blot skanne dit system med det, og det vil finde og fjerne GoCheapR adware automatisk. Dette anti-malware program vil ligeledes beskytte din computer fremover. Hvis du ikke har lyst til at downloade nyt software, for at gennemføre dette, kan du også gøre det manuelt. Du skal blot følge vores trin-for-trin GoCheapR fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til GoCheapR

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom GoCheapR, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes GoCheapR virus

Sådan fjernes GoCheapR virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom GoCheapR installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til GoCheapR virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af GoCheapR fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med GoCheapR virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GoCheapR, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse GoCheapR virus fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner GoCheapR. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af GoCheapR virus eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GoCheapR, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse GoCheapR virus fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med GoCheapR samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GoCheapR virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man GoCheapR fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde GoCheapR være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse GoCheapR virus fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på GoCheapR. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GoCheapR virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
september 13, 2014 06:52, december 1, 2014 11:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *