Gohomego.com virus - Hvordan fjernes det?

Gohomego.com virus

Gohomego.com domænet ejes og drives af Vittalia Internet, SLU, og dets aktiviteter administreres fra hovedkontoret i Spanien. Før vi går ned i detaljerne, vil vi gøre én ting klart: selvom denne søgefacilitet ser ganske uskyldig ud, tilhører den kategorien med browser hijackere (hijackware). Hvad er den slags parasitter kendt for? Ja altså, en af de funktioner, der gør et domæne tvivlsomt, er kapring af computerbrugernes systemer og derefter browsere. Denne specifikke parasit følger højst sandsynligt med OurSearches Toolbar, som ofte nævnes i Brugsbetingelserne. Når du tilføjer denne browserudvidelse til dine programmer, vil du umiddelbart godkende nogle andre forhold. Gohomego.com virus kan nå din Facebook konto, eftersom den lover at forbedre din oplevelse med flotte animationer. Derudover vælger den at inddrage en form for ekstra websteder, som ikke bliver ordentligt præsenteret. Læs videre for at få en god portion information om denne virus.

Om Gohomego.com virus

Alle disse vilkår synes at være pakket ind i et misvisende, glinsende indpakningspapir. Gohomego.com virus får det til at se ud som om, at dens aktivitet er til gavn for brugeren, selv om den faktisk er i stand til at forårsage sikkerhedsproblemer og andre ulemper. Fra de allerførste sætninger i Slutbrugerlicensaftalen bemærkede vi nogle udsagn, som kan diskuteres med hensyn til deres sikkerhed. Gohomego.com virus forsøger at levere en masse nyttige værktøjer til Facebook, som f. eks at du kan svare på chats via din værktøjslinje. Dette kan faktisk lokke nogle brugere til, men vores råd er, at man sætter spørgsmålstegn ved denne facilitet fremfor at omfavne den.

Man skal ikke tro, at OurSearches Toolbar er en innovativ udvidelse eller tilpasset den nye generations behov. Den bruger alle de flotte ord for at virke pålidelig, men i virkeligheden vil dens tilstedeværelse kun udsætte dig for andre malwareinfektioner. Gohomego.com virus fortæller klart og tydeligt, at den udskifter din startside, hjemmeside, standard søgeudbyder og ny fane-side med sin egen. Denne modifikation i browserpræferencerne er en af grundene til, at folk som regel ikke beholder underlige udvidelser i ret lang tid. Før eller senere bliver folk trætte af browser hijackere og leder derfor efter måder at fjerne dem på. Endvidere lover Gohomego.com virus at præsentere dig for ekstra links og vise annoncer. Dette materiale fra tredjepart er hverken sikkert eller udformet i henhold til de nyeste sikkerhedsstandarder. I de fleste tilfælde skal man behandle det distribuerede indhold med forsigtighed, for det kan være fyldt med malware eller lede hen til domæner, der er mistænkt for phishing. Som du sikkert har gættet, så fralægger udviklerne af Gohomego.com virus sig ethvert ansvar for det materiale, der bliver gjort tilgængeligt via deres tjeneste. Alle brugerne udforsker og bruger denne søgefacilitet helt på eget ansvar.

Således distribueres Gohomego.com virus

Gohomego.com virus bliver sandsynligvis distribueret sammen med OurSearches Toolbar, som vælger at ændre browserpræferencerne. Så når du downloader programmer, skal du være særligt opmærksom på, om dit valgte program vil installere mere, end du forventer. Et stort antal programmer indlemmer tilsyneladende tilbud på ekstra programmer i løbet af deres installationsproces. Derfor skal brugerne altid være ekstremt opmærksomme på Opsætningsguiden og som sagt finde ud af, om programmet vil installere mere end forventet. For at undgå en drive-by download skal du ikke åbne popup-annoncer og bannerreklamer eller besøge domæner, der kan være mere skadelige, end du lige går ud fra.

Reimage, Spyhunter og Hitman er avancerede anti-malwareprogrammer, der er super egnede til at fjerne malware samt få enhederne tilbage til deres oprindelige tilstand. Hvis en browser hijacker som Gohomego.com virus også giver dig problemer, skal du køre en fuld sikkerhedsscanning og finde problemet. Du kan også overveje en manuel fjernelse, som du finder vejledningen til nedenfor.

Manuel fjernelse af Gohomego.com virus

Sådan fjernes Gohomego.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Gohomego.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Gohomego.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Gohomego.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Gohomego.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gohomego.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Gohomego.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Gohomego.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gohomego.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Gohomego.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Gohomego.com virus fra listen.
Sådan fjernes Gohomego.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Gohomego.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gohomego.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Gohomego.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Gohomego.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Gohomego.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gohomego.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-gohomego-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *