Gomasom - Hvordan fjernes det?

Gomasom

Gomasom, også kendt som Google Mail ransom, er et nyt ransomware. Navnet Google Mail ransom har relation til de krypterede filnavne – de har alle gmail e-mailadresser på sig.

Gomasom ransomware afviger en del fra alle andre ransomware programmer af denne type. Det skyldes, at Gomasom ikke alene kan kryptere dine filer, med også de eksekverbare, så du vil ikke være i stand til at bruge dine applikationer.

Det vides endnu ikke, hvordan dette ransomware distribueres, så for at du kan undgå det, skal du holde dig til de vigtigste regler angående sikker websøgning.

Når Gomasom er inde i systemet, vil det kryptere dine filer og ændre deres navn til [email protected]_.crypt (eller en anden e-mailadresse). It-kriminelle forventer, at computerbrugerne vil kontakte den pågældende e-mailadresse, for at de kan indhente oplysninger om, hvordan de betaler løsesummen og får de krypterede filer tilbage.

Vigtigt: Du skal ikke kontakte it-kriminelle og du skal ikke betale løsesummen. Du har ikke brug for at gøre det, for der findes allerede et dekrypteringsværktøj for Gomasom. Du kan downloade det her. Der vil du også kunne finde en beskrivelse af, hvordan du anvender dette dekrypteringsværktøj.

Hvis du gerne vil passe på din computer og undgå ransomware eller andre virusser som denne, foreslår vi, at du beskytter din computer med et pålideligt anti-malware program. Du kan anvende Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes til denne opgave – begge programmer skulle kunne beskytte dit system fuldstændigt.

Hvis dekrypteringsværktøjet ikke kan løse dine problemer, kan du også få dine filer tilbage på en anden måde. Du kan gendanne dem fra din sikkerhedskopi. Men så er du også nødt til at have sådan en sikkerhedskopi, for at du kan være i stand til at gøre det. Du kan finde yderligere oplysninger om systemsikkerhedskopiering her: sådan laver du en systemgendannelse.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Gomasom, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Gomasom fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-gomasom

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *