Google Chrome Critical ERROR scam - Hvordan fjernes det?

Den røde skærm Google Chrome Critical ERROR er et af de nyeste fupnumre med teknisk support, der påstår, at hackere har forsøgt at få adgang til brugerens personlige log ind-koder og bankoplysninger. Det hævdes, at Firewall kan blokere denne mistænkelige forbindelse. Men brugerne opfordres alligevel til at holde øje med deres bankkonti og andre former for personlig information.

Selvom denne Google Chrome Critical ERROR røde skærm oplyser, at det er en hastesag, så er vi af en anden mening. Denne popup-besked er som sagt et perfekt eksempel på svindel med teknisk support (Microsoft: Svindel med teknisk support steg med 24% i 2017, og har kostet nogle ofre tusindvis af dollars). Som du sikkert ved, så har vi fundet en lang række lignende forsøg på at narre computerbrugere: Chrome Security Warning og Windows Firewall warning alert.

Den røde skærm Google Chrome Critical ERROR kan være designet til at stjæle dine bankoplysninger eller til at inficere din enhed med skadelige computervirusser


Google Chrome critical ERROR scam

Den bedste beskyttelse mod svindel med social engineering er at gennemskue det. En af de første iøjefaldende detaljer i fupnummeret Google Chrome Critical ERROR er det faktum, at brugerne bliver anbefalet at kontakte teknikerne via en nødlinje. Anerkendte firmaer kommer ikke med den slags instruktioner, og de annoncerede nødlinjer er kun ude på at få potentielle ofre til at kontakte it-kriminelle. Desuden står der ikke noget om på den røde skærm, hvem der ejer Google Chrome Critical ERROR. Så det er blot med til at øge mistanken.

Det ser ud til, at svindelnummeret Google Chrome Critical ERROR har været meget aktivt i 2018. Mange har fortalt, at de har set denne falske popup i løbet af deres søgen og at de ikke var sikre på, om denne besked var legitim og burde tages alvorligt. Sikkerhedsforskere fra Symantec og andre firmaer har gjort en indsats for at fortælle brugerne, at beskeden Google Chrome Critical ERROR ikke er andet end en bedragerisk meddelelse, der håber på, at naive folk vil ringe på det anbefalet nummer +1 (800) 806-9812.

Hvis man ringer på det nummer, vil man blive mødt af svindlere, der påstår, at de har tilknytning til forskellige sikkerhedsorganisationer såsom Microsoft. Men du skal ikke falde for det trick. De tilsyneladende specialister kan kræve mange ting, men de er mest interesseret i fjernadgang til computerne og til brugernes personlige oplysninger. Måske lover personerne bag den svigagtige Google Chrome Critical ERROR, at de vil ordne alle problemerne på offerets kompromitterede computer. Men det kan de dog kun gøre, hvis ofrene giver ”specialisterne” lov til at få fjernadgang. I stedet for at hjælpe med at fjerne virussen kan de inficere operativsystemet med trojanske virusser, ransomware og andre former for malware (Svindel med teknisk support og sådan undgår man det).

En anden grund til fupnummeret Google Chrome Critical ERROR er simpelthen brugernes bankkontooplysninger. Svindlerne kan insistere på, at folk oplyser deres bankoplysninger til dem. I andre tilfælde kan de kræve nogle stramme priser for de ydelser, de har lavet. Nogle svindlere kræver flere hundrede dollars. Du skal naturligvis ikke give penge til ukendte kilder, især ikke til dem, der kræver penge over telefonen. Prøv at se nærmere på nogle udsagn fra folk, der har været udsat for svindelnummeret Google Chrome Critical ERROR:

“This red screen that says “Google chrome critical error” keeps popping up when I’m using Chrome! It happens on any website. It has happened on Ebay.com which I assume is a safe website. It’s really annoying and I’m wondering why WINDOWS DEFENDER DOES NOTHING???”

“About an hour ago I was on Chrome reading an article and my hand slipped and I clicked on an entertainment article. Almost immediately a red rectangle popped up with the Google Chrome Critical Error screen with the phone number: 855-247-2962.”

“I opened up Google Chrome today and was presented with a red screen with the text below:

There is no indication where this is message is from or where the “Help Desk” is. Has anyone else seen this? Without more information, I’m not inclined to call the number. I performed a Norton Power Eraser scan which completed with errors, but seems to have stopped the Help Desk screen from coming up. I’d appreciate any information you might have!”

Hvorfor får jeg vist denne røde skærm Google Chrome Critical ERROR?

Ifølge udsagnene ovenfor kan du se, at nogle folk fik denne falske besked, efter at de havde klikket på et mistænkeligt link. Hvis du besøger tilfældige hjemmesider, kan du ofte blive udsat for potentielt, malwarefyldt materiale. Det er dog ikke den eneste grund til, at svindelbeskeden Google Chrome Critical ERROR dukker op på din skærm. Din computer kan rent faktisk være inficeret med malware, men vi kan godt garantere, at det ikke vil løse problemet, hvis du ringer på det nummer, som meddelelsen oplyser. Du er nødt til at køre en scanning med et anti-malwareprogram, såsom Reimage eller Spyhunter. Det vil finde den skadelige fil, der udløser den røde skærm Google Chrome Critical ERROR.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Google Chrome Critical Error Scam, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-google-chrome-critical-error-scam

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *