Lp.greatappsfree.net Popup - Hvordan Fjernes Det?

Af         juli 8, 2014 06:48          0
Type: Adware
 

Lp.greatappsfree.net popup er en falsk besked, som du kan finde i din Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, når du søger på nettet. Som regel foreslår teksten at downloade noget Media Player, for en bedre visuel præstation. Vær opmærksom på, at det er en uægte besked, der faktisk spreder potentielle uønskede programmer. Den vises af en adware, og hvis du ikke ønsker, at din computer kommer i fare, anbefales det at fjerne Lp.greatappsfree.net popup så hurtigt så muligt.

Lp.greatappsfree.net popup dukker op på din computer, fordi du har installeret noget adware på den. De fleste PC brugere lægger ikke engang mærke til det, fordi adware har tendens til at komme sammenblandet med andre programmer uden at spørge om brugerens samtykke. Hvis du er én af dem, som ikke lægger særlig meget mærke til installationen på dine nye programmer, så er det meget sandsynligt, at du en dag vil komme til at installere noget, du ikke ønsker. For at undgå det, så sørg altid for at vælge Brugerdefineret installation, og gå ikke gennem trinene med lukkede øjne. Godkend aldrig ekstra programmer, hvis du ikke er sikker på deres troværdighed.

En anden måde hvorpå dit system kan blive inficeret med adware eller andre potentielle uønskede programmer, er ved at klikke på forskellige mistænkelige beskeder og annoncer. Du bør ligeledes undgå at besøge ukendte websider, hvis du ikke vil udsætte din computer for fare for at blive inficeret. Lp.greatappsfree.net popup prøver også at installere nogle ubrugelige værktøjslinjer, browserudvidelser eller adware. Det er derfor du skal holde dig væk fra denne popup.

Det kan ikke anbefales at ignorere Lp.greatappsfree.net popup, da den konstant vil dukke op. Desuden er det tegn på adwareaktivitet på din computer, hvilket kan inddrage dig i tredje parters forskellige marketingrelaterede projekter. Du skal fjerne den adware, der fremkalder Lp.greatappsfree.net popup, lige så snart den begynder at dukke op i en af dine browsere.

Brug Kontrolpanelet til at fjerne Lp.greatappsfree.net popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgefeltet, derpå se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du muligvis nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne computer.
 2. Se efter Lp.greatappsfree.net og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefales det at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”coupon” relateret. En skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Lp.greatappsfree.net popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> AdministrerAdd-ons.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Lp.greatappsfree.net og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Lp.greatappsfree.net popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet. 
 2. Gå igennem Extensions og Addons listen, og fjern alt der har relation til Lp.greatappsfree.net og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Lp.greatappsfree.net popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensionsi URL feltet. 
 2. Gå igennem udvidelseslisten og fjern programmer, du ikke har brug for, særligt dem der ligner Lp.greatappsfree.net. Hvis du er usikker, kan du midlertidigt inaktivere dem.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klik på Avancerede indstillinger, rul ned til bunden af listen og klik på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du fandt en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Lp.greatappsfree.net popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Greatappsfree Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juli 8, 2014 06:48, juli 8, 2014 06:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *