Greenet.xyz Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Greenet.xyz virus er en søgemaskine fra ESOffers Network Co., Limited. Men dette netværk har ikke overbevist malware-analytikere. De har en mistanke om, at denne søgemaskine, ligesom så mange andre på nuværende tidspunkt, er upålidelig. Selv uden nærmere undersøgelse opdagede vi nogle alarmerende fakta ved denne side. Så snart vi kom ind på siden, blev vi modtaget af 6 annoncer for forskellige ting. Den første tilbød at reparere Mac-fejl, to af dem reklamerede for online spil, en var for Dealextreme og de to resterende var for online shopping. Da vi endvidere indtastede en tilfældig søgeforespørgsel, var udviklingsprocessen lidt mærkelig. Adressen ændrede sig til et domæne, derefter til et andet og først derefter sluttede omdirigeringen af med Search.Yahoo.com.

Om Greenet.xyz virus

Greenet.xyz skal behandles som en browser hijacker og bør undgås. Men nogle gange gør denne slags parasitter det umuligt for brugerne at kunne sno sig uden om. Disse domæner kan udskifte de allerede valgte browser-præferencer, uden at de har fået en direkte tilladelse til at påbegynde den slags modifikationer. Som regel er det ikke så nemt at få den nyoprettede startside, ny fane-side og standard søgeudbyder sat tilbage til deres oprindelige tilstand. Greenet.xyz virus har ikke planer om at give op uden kamp for at beholde sin position. Den forsøger at udvikle så meget trafik for sig selv som muligt og formår at gøre det, når dets domæne bliver åbnet mere end én gang i løbet af hver eneste af dine søgeforløb. Du skal ikke blive forskrækket, når Greenet.xyz virus begynder at forstyrre dig med sin søgemaskine. Og du må endelig ikke begynde at bruge den, for der kan være indlemmet sponsorerede links i søgeresultaterne.

Omdirigering er en anden sag, som Greenet.xyz virus arbejder ihærdigt på. Den kan trække dig hen til upålidelige domæner, tvinge dig til at se en lang række annoncer og forventer, at du tror, at det er fuldkommen normalt. Greenet.xyz virus hævder, at den ikke ved vilje indsamler dine personlige oplysninger. Men i nogle tilfælde oplyser brugerne selv deres egen information, når de kontakter udviklerne af denne søgemaskine. E-mailadressen er som regel den overførte oplysning. Ikke desto mindre er Greenet.xyz virus i stand til at indsamle ikke-personlig information og udforme annoncer fra tredjepart i overensstemmelse hermed.

Således distribueres Greenet.xyz virus

Greenet.xyz virus kan følge med freeware eller shareware. Hver gang du installerer et program, skal du sørge for at vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. Disse muligheder er mere egnede end en hurtig/grundinstallation. Computerbrugerne foretrækker naturligvis det sidstnævnte alternativ, fordi det forenkler installationsprocessen, så selv et barn på fem år kan forstå den. Du skal bare ikke forvente, at svindlerne bruger pæne metoder: de tilføjer nemlig valgfrie softwareprogrammer og regner med, at brugerne ikke ser dem. Men hvis du gør, skal du endelig fravælge den slags tilbud. Udover at blive bedre til at installere programmer med den rette opsætning, skal du også holde dig fra at besøge upålidelige domæner, som kan skade din pc.

Er du klar til at slippe af med Greenet.xyz virus? I slutningen af denne artikel kan du finde vores manuelle fjernelsesvejledning. Men inden du beslutter dig for at fjerne denne browser hijacker på den måde, bør du være opmærksom på, at vi også tilbyder en automatisk fjernelse. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes kan ikke alene slette de pestilenser, som din computer er inficeret med lige nu, de kan også sørge for, at den slags virusser ikke trænger ind igen.Automatiske fjernelsesværktøjer til Greenet.xyz virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Greenet.xyz Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Greenet.xyz virus

Sådan fjernes Greenet.xyz virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Greenet.xyz virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Greenet.xyz virus og relaterede parasitter såsom Gamegogle.com virus , Aqovd.com virus , Search.searchitknow.com virus , Politie Nederland Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Greenet.xyz virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Greenet.xyz virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Greenet.xyz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Greenet.xyz virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Greenet.xyz virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Greenet.xyz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Greenet.xyz virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Greenet.xyz virus fra listen.
Sådan fjernes Greenet.xyz virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Greenet.xyz virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Greenet.xyz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Greenet.xyz virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Greenet.xyz virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Greenet.xyz virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Greenet.xyz virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Greenet.xyz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Greenet.xyz virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 21, 2016 19:30, august 21, 2016 19:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *